mmmm.....

Jag var och köpte mina kläder idag som jag ska ha på mig imorgon. Jag köpte en klänning för 85kronor och jag tyckte det var för mycket för den gräsliga saken, jag kunde knappt ta i den idag! Nu hänger den på tork för jag var tvungen att tvätta den, jag köpte den på myrornas idag. Jesper var där och tittade, men han var tydligen så arg att det inte blev några kläder. Han ska kolla det imorgon. Jag är tvungen att ta kort på den imorgon för jag lovar något sånt gräsligt kommer jag aldrig ha på mig igen!

Jag prackade på mig min syster en blogg för det kan vara roligt och se vad hon har för sig, hihihihi. Jag tänkte hon skriver väll några rader som jag gjorde i början, men när jag gick in där så var det en hel novell om Svenljunga när hon var här =) Jag skrattade så mycket, det var roligt att läsa det. Hon skrev om sina chips och när hon badade i Ätran. Undra om hon har smsat Staffan än? Hon har ju hans nummer som han var så smart att ge ut =) Ja, jag hoppas hon inte blev avskräckt av Texas och att hon kommer mer gånger hit. Jag skulle vilja länka mina kompisar som en del andra har gjort, men jag är så dålig på det här så jag får väll be mina kompisar (Åsa el Emelie) hjälpa mig för de kan det här!!!

Idag slutade jag lite tidígare för jag skulle hem och röja lite, det är så tråkigt att hålla på kvällen. Snart ska jag och killen äta lite revben m.m. Det ska bli gott!! Börjar bli lite hungrig nu. Imorgon åker våra grannar till kroatien, då ska Jesper göra iordning deras stora rum. De har lånat våra resväskor oxå, för de var lite större än deras, hoppas de får det kul!
Usch vad gott att det är helg och jag får sova ut imorgon, jag har varit så trött i veckan så.....
Nä, nu måste jag äta. ha det bra.

party

Förra helgen var det party och nu är det party till helgen igen. På lördag ska vi till en kompis som fyller 30år, hon ska ha Bad Taste party!!! Man ska klä sig så fullt som möjligt och då kan man få ett pris. Ska till myrorna imorgon och se om jag hittar någor läckert?! Måste köpa en present imorgon oxå. Denna veckan har jag varit såååååååååå slö, har inte orkat göra någonting. Idag efter jobbet var jag tvungen att vila mig, annars hade jag dött, men nu är det ´bara en dag kvar att jobba sen är det helg! Frågade killen om han ville ta en tur med hojen, men det vill han ju aldrig längre, tråkmåns! Nu ska jag spela lite spel på datorn.

ha det bra!


helgen som varit

Ja, det har varit full rulle hela helgen. På fredagen kom johannes och då ville han ha pizza som vanligt, oväntat......=) kikade lite på tv, sen var det läggdags för både jesper och johannes! Jag satte mig och spelade spel ett bra tag till. Sen på lördagen röjde jag lite i lägenheten ( fast det inte var min vecka) men jag var tvungen för att min syster skulle komma. När hon stod utanför så stod även min kompis helen och per utanför, jag blev paff! Från ett barn till 5, men de hade jädrans kul!!! Vi fikade lite och hoppade studsmatta. Helen och Per åkte hem efter fikat för vi skulle in i byn och kika vad det var där. De andra hade redan varit där. Det blev att vå åt pizza på texas för alla var lite småhungriga...... Det var gott. Sen hoppade julius och johannes i en hoppborg, de hade det jätteroligt där. Sen kastade de bollar för att försöka får ner burkarna, de lyckades inte så bra för de vann inget.....=( När vi skulle hem sen så blev johannes ledsen för han ville hoppa en gång till, men det fick han inte. Det var meningen att de skulle bada i vårat badkar, men jesper var tvungen att lämna johannes hon ingrid för att hon skulle vara barnvakt. Jag började göra iordning mig med en gång för snart skulle det bli fest! Och det blev det med råger, de ena personen efter den andra kom. Vi var nog 11-13pers, vet inte hur många som var här till slut, men kul hade jag! Hade även det bra på hotellet, min syster och jag dansade loss på dansgolovet. Det var lite tråkigt att Anne och hennes syster inte följde med, men de vill inte stå i kön för de hade ingen biljet.... så de åkte hem. Bengtsson bjöd mig och jennifer på en drink bara för att han bjud bort våran sprit här hemma =) Såg knappt jesper på hela kvällen, men han var väll där någonstans. Sen skulle min syster och staffan bada i ätran, hon hoppade i med kläder för att hon skulle vinna ett vad och det gjorde hon. sen gick vi till lagberg för att ha efterfest, men det blev en mer värmefest för dem som hade badat. staffan lånade kläder utav per och jennifer tog en filt som hon gick hem med =) Alla somnade gott sen. Dagen efter så mådde inte min granne så bra och inte heller jesper. Jag och jennifer mådde ok, men var hur slöa som helst. Det var meningen vi skulle titta på en film med grannarna men jesper mkådde så dåligt att det blev inställt =)
Jennifer och jag fick och skulle vila lite, tre timmar senare vaknade vi.....Sen tor hon bussen hem till Borås. Jag hoppas hon hade det trevligt...
Nä, nu ska jag tjata på min gubbe så jag får lite middag, för det är han som ska laga maten denna veckan. Gott och slippa det.
kramiz på er alla

bilder



Min cooola kille i bulgarien. PUSS på dig min gossebjörn!



Glömde säga att jag, Anne och Emile var ute på harrys en torsdag och festade......


ojojoj

Ja, det var ett tag sen jag var inne här och skrev sist.....hmm. Har fått en del klagamål från mina vänner att jag aldrig skriver något. Det är det jag har blivit spelagalen, så jag sitte här på kvällarna och spelar istället.  Idag var jag jättetrött på jobbet för att Gayo har börjat väcka mig igen på nätterna. Idag lunchade jag med min vän Åsa, vi åt risgrynsgröt med färska frallor och glass till efterätt. Mums!!!! Jag blev jättemätt efter det, då skulle man velat ha en skön och god säng efter det. Idag har johannes kommit och vi har ätit pizza ikväll. Alltid när han kommer så vill han ha pizza.

Måste bli bättre att skriva i min dagbok oxå, men det har jag inte heller orkat med när jag lägger mig så sent. Tur jag har sovmorgon imorgon!!! Imorgon ska jag vika min sista tvätt som jag har kvar, det är ju så fruktansvärt tråkigt. Men jag och Jesper har kommit på en bra deal, varannan vecka städar vi och den som inte städar handlar. Då känns det inte som man röjer gämnt eller springer i attären varje dag.....

Imorgon är det texasdagen i Svenljunga, då är det massa Cowboys, hästar, dans och Öl! =) Min stora syster med barn kommer hit imorgon, vi ska kika lite i byn. Vi ska klä ut johannes till en cowboys. Sen på kvällen ska vi festa och gå till hotellet. Min lillasyster kommer hit imorgon och festar för första gången =) jag hoppas hon inte kommer att bli avskräckt!!! Det ska bli kul för det blir första gången jag festar med henne. Antingen skullel hon åka med Camilla in eller så tar hon bussen på kvällen.  Jag handlade cider idag, så jag klarar mig hela kvällen imorgon =).  Jag hoppas det blir kul. Vet inte bara vad jag ska ha på mig.......

Angående min resa i Bulgarien så fick jag 1500:- , tyckte det var väldig lite för att vara sjuk i 5dagar!  Min systers kille ringde och kollade vad försäkringarna gällde. Då såg han att de hade bara kollat på min hemfärsäkring, men då sa jag att  jag har en extra försäkring där. De skulle kolla mitt ärende igen. Några dar senare blev jag 10 000:- rikare =) Hade inte Per ringt dit så hade jag nöjt mig med de 1500:- Det är tur att man har koll på sina grejer, annars kan man förlora mycket pengar på det. Antingen blir det en ny resa eller ett mc körkort för de pengarna, men jag vet inte riktigt än.

Förra helgen var Per, Emelie, Jesper och jag ute och åkte hoj, det var riktigt trevligt. Men vädret var så ostadigt att man inte kunde åka överallt. Vi skulle ha åkt till gällstad, men det såg så mörkt ut där att vi vände. Ibland är det gott när Jesper gasar på, bara man är beredd på det. En dag åkte vi till Varberg och tog en träslöv glass, sen åkte vi tillbaka hem igen. Nästa år skulle jag helst vilja ha ett körkort och en egen hoj. Jesper tittade på en gammal hoj för 5000:- på blocket som jag skulle kunna övningsköra med, men han hörde aldrig av sig. Det blir nog att jag börjar köra nästa år i så fall.

Nu har jag fått idé torka......
jaja, sov gott mina vänner så hörs vi snart igen.

RSS 2.0