min helg

I lördags var jag så redig och skrev i bloggen, när jag sen skulle skriva en passande rubrik så råkande jag nog trycka på någon jävla knapp så allt försvann!!! Tror ni jag orkade skriva om det? NEEEEEJ!!!! Det blev ingen bio i fredags, men vi hyrde en film och åt kinamat. Det var lika mysigt det oxå. I lördags åkte vi och lämnade jesper king Cab på lagning i skene, jag hoppas den blir i ordning nu så han kan sälja den. Jag var inne på skroten för att se om de hade några häftiga tyger, det var en del. Skulle vilja göra om lite här hemma. Sen tittade vi på sten till trädgården, tror det blir gråmix, det passar till det mesta. På efm var vi så slöa så vi la oss och låg och gossade tills vi somnade, det var så gott! =) Sen på kvällen tittade vi på den nya BECK filmen uppe hos grannarna. Vi pratade om att ha kräftskiva, men det blev inte då, kanske blir en annan gång. Vi har ju en del kräftor som sagt......va gjorde jag i söndags? Snacka om att man är gammal nu.....jo, jag satt och spelade vid datorn och röjde här hemma när Jesper inte var här. Det blev lite tv tittande oxå.

Imorgon ska jag jag fika med 3kompisar, det ska bli kul för vi träffas inte så ofta. ( förutom jag och Åsa) =) Just nu väntar jag på att min potatisgratäng ska bli klar, men det är nästan 30minuter kvar, jag hoppas gubben tycker den ska smaka bra. Han är ute nu och klipper gräset. Jag vill ha en ny bil, men jesper tycker jag ska ha en liten billigare bil att åka med så jag känar in lite pengar, får väll se hur jag gör.

kul dag på jobbet

Hej allihopa!
Igår var jag , Åsa och helen på ljusparty, när vi var på väg så var den en kö bilar på 40mil (kanske lite överdrivet) det hade hänt en krock på 41an. När vi kom dit så hade de redan börjat. Fina saker, men inte för min plånbok! vi köpte ljus för 145 kr och det var överkomligt tyckte jag. De ljusen ska jag ha i badrummet när jag ligger i badet och fiser. De bjöd på fika och så kypte vi lotter, men ingen av oss vann något. Som vanligt skämde åsa ut sig =) Det var lite äldre damer där och där sitter åsa och säger att hon spricker och syr igen magen, de såg lite chickande på åsa. Jag och Helen skrattade gott åt henne. Men det är våran lilla åsa det =) Sen åkte vi och tittade på åsas, ulriks och bebbens hus i älmehus. de hade kommit långt, men de hade en del kvar, men fint blir det nog. Jag hoppas man blir bjuden dit åsa. Helen tog kort igår och det hade hon redan satt ut på sin blogg idag, det var snabbt gjort tycker jag. Kul att hon har en blogg så man får följa hennes liv oxå!


Läser min systers blogg och hon verkar skämma ut sig ofta =)  Hon skriver så roligt, det är nästan som känner henne mer nu än innan! Hon fyllde hela 19år igår, det är helt otroligt vad tiden har gått. Var har min lillasyster tagit vägen? hmmm...... Hon får snart komma hit och äta lite go chips igen, det verkar hon tycka om. Och träffa sin rival Staffan. Vill du inte dejta en släkning J? haha, eller göra det i dina föräldras sovrum? (skoja lite med dig) Jag utmanade min syster och Åsa och båda svarade  på min utmaning, det var kul. Fick den från min granne Emelie innan. Hon är duktig på att skriva i sin blogg, tänk om man var det. jag tycker ju det är roligt att läsa på alla andras än att skriva, men jag måste ju skriva så ni har nått att läsa när ni är rastlösa. Ikväll har jag hotat killen med att gå ut och käka och gå på bio, men vi får väll se vad som händer om han inte hinner somna innan 19.00 som han brukar göra =)


Ja, just det skulle ju skriva om jobbet oxå. På fm kom lilla åsa och hälsade på, det var roligt att se henne igen. Det kan aldrig bli för ofta! =) Vi satt och tajatade lite skit och hade det väldigt trevligt. Det är en arbetskamrat som heter Aziz och sen en elev som heter isabel, vi skojade friskt med varandra idag. Aziz skjutsade hem åsa sen när vi andra skulle jobba. På middagen gick Aziz, isabel och jag till viking och tog en pizza. Tror vi skämde ut oss lite, men va fan vi är ju från hemtjänsten. Så roligt som jag har haft det med de här peronerna har jag nog inte haft på länge!!! Tur vi inte kände de personer som satt runt omkring. Allt var inte barnvänligt om man säger så....Sa till dem att vi måste spela laserdome snart. Min stora syster på byttorp får fixa det igen som hon gjorde förra gången. Det är tur att man kan skratta och skoja med vissa personer på jobbet, så man överlever sitt egna liv.  Tror jag och isabel gjorde Aziz lite generad, men det är kul att skoja med han! för man vet att man kan göra det. Kommer sankna isabel sen när hon slutar sin praktik, men som tur har hon två veckor kvar!!! Vi bytte sms oxå, jag väntar bara på att bli addad från henne. Lilla åsa har sex veckor snart, det blir en kille!!!!! Nu kom min älskling Jesper hem så nu ska jag unna lite tid till han.

Massa kramar till alla där ute!



facebook?

min granne per har skickat sin sida angånde det här facebook. Allt står ju på engelska så jag hänger inte med så mycket, jag får ta mig tid en dag och kolla igenom allt......
Nu är Jesper på föräldramöte så jag sitter här och gör inte så mycket nytta. Orkar inte det. Jag åt lunch med två kompisar idag, det var väldigt trevligt. Synd att jag hann inte så länge för jag var tvungen att börja jobba vid 13.00 igen. Åsa svarade  på min utmaning, det var kul! Fick svar på två frågor oxå som jag inte förstod i min utmaning=) jag har inga hemligheter här inte! Nä, vad ska jag hitta på......? blir väll tv snart....

ha det

min utmaning

Är du tillsammans med någon? Jesper- ` ♥ ´ -
Har du dumpat någon på ett svinigt sätt?  ja
Har du blivit dumpad på ett svinigt sätt? nej
Hur många namn finns det på din hångellista? oj, inte så många tror jag.
Har du:
a) Varit otrogen?
Ja och jag tänker ALDRIG göra om det igen.
b) Blivit bedragen? nej (tror inte det i allafall) 
c) Hånglat med en kompis pojkvän? Nej!
d) Hånglat med en pojkväns kompis? mmmmm nä, inte hånglat
e) Hånglat med någon i dina föräldrars bekantskaptkrets? Nej.
f) Legat med två personer på en kväll? Nej.

Har du hånglat upp nån celebrity? nej, men hade nog varit häftigt
Hur många finns det på ligglistan? 8-10pers
Och när rök den där oskulden egentligen? 13år........
Gjort en "One night in Paris"? Nej.
Råkat vara lite dirrrty med två personer ut samma familj? dirrty???? har kysst killens kusin
Har du nånsin haft en könssjukdom? Nope
Idkat snusk med någon i dina föräldrars säng då? Fy fan aldrig!!!
Varit fler än två i sänghalmen..? Jupp
Är du med i 10.000 metersklubben? Nej. Men skulle nog vilja......
Konstigaste plats du sexat på? oj!! Tvättstugan tror jag


Jag utmanar Åsa och Jennifer

30årsfesten!

Igår var det fullt upp från vi vaknade och la oss. Först åkte vi till Jespers mormor, vi skulle hjälpa henne med att flytta lite möbler, hon ska flytta nästa vecka. Efteråt fick vi middag där, Ingrid gör så god inlagd gurka, smaskens!!!! Sen fick vi skynda oss hem och duscha för vi skulle fika med kalvsjöholmsbolaget i kalv. Vi tog hojen dit så det gick rätt så fort. De hade lekar och tävlingar och skulle äta under kvällen, men vi var bara med undertipspromenaden och fikan. Det var svåra och kluriga frågor...... Efter det var det bara och ta på sig den fina klänningen och sminka till mig. En kompis till Jesper skjutsade ut oss. När vi kom fram såg vi att en del hade klätt sig väldigt illa =) men det var judet som var meningen! Alla var färglada med skrikiga kläder. Sandra bjöd på mat och dricka hela kvällen, vi sjöng snabbsvisor och karoke. (inte jag) Vi dansade under kvällen och fullare och fullare blev man, Jesper skulle ta det lugnt men jag kan säga att han mådde inte så bra idag. (inte ovanligt =) )En del gick tidigt från festen, men vi stannade kvar till slutet som blev 4-5 (har inte så mycket koll) på morgonen.... Sandra hoppade av hos oss för vi skulle ju dricka lite till. Jesper kom lite senare för han fick inte plats i våran omgång när Benny körde. Han hade bara en epatraktor som tar 2säten. När Jesper sen kom så drack vi öl och baileys. Vi snackade och hade det trevligt och kom i säng vid 8 tror jag......? somnade som en stucken gris och vaknade efter 11 sen! vi var hur trötta och slöa som helst, vi gick inte upp med en gång. Sandra och Jesper mådde piss, jag mådde bra men var som sagt lite slö. Til frukost blev det kababtallrik, men jag åt inte så mycket av den. Tog lite till kvällsmat nu. Sen när jag lämnade Sandra så gick jag och la mig och somnade, Jesper somna i soffan. Just nu är han i Härryda och hämtar en båt! Han sa det igår först att han hade köpt en, men det gjorde han tydligen redan förra veckan. grrrr, så har han inte sagt något. Han ska ha den när han fiskar kräftor till helgen. Nä nu orkar jag inte skriva mer, blir snart att lägga sig igen.

God natt

RSS 2.0