Min semester i Bulgarien

ja, då har man kommit in på sista veckan, får väll se lite vad som händer. Har pratat om en två dagarstur med hojen,  men det beror på om jag och killen blir friska från halsflussen som jag fick i Bulgarien. =(
I Bulgarien var vädret kanon! De första dagaran var det nog uppe  i 45grader, det blev lite kallare i slutet av veckan. (35gradet kanske) Kunde sola de två första dagarna, sen fick jag ont i halsen och blev dålig. Det var som sagt halsfluss, fick feberfrossa och fick gå till läkaren. Han skrev ett intyg till mig så jag får tillbaka pengar från resan, vet inte hur mycket jag får. Ska till folksam imorgon och kolla. Det var både billigt och dyrt i bulgarien, vissa restauranger, kläder och öl. Men sen kunde solstolar kosta 125kr/dag, men det fanns ju billigare alternativ. Jag och killen hittade en favoritpool som vi vad vid ett flertal gånger. Den var mysig och fin. En dag var vi i varna och shoppade, eller rättare sagt Jesper shoppade! Jag fick vara smakråd åt honom. Tyckte inte jag hittade något där. Jag köpte bara 3 linnen och sprit i Bulgarien. Han köpte mycket jeans, shortor och linnen, de var ju skitsnygga på honom! Resan var bra förutom då att jag blev sjuk, jag hoppas jag är frisk nästa gång vi åker iväg. Igår hade vi kräftskiva med grannarna och två kompisar till, det var gott och trevligt. Det blev en del skratt medans vi åt, men när vi hade ätit färdigt så blev nog de flesta lite avdankade. Tror vi gick och la oss vi 24.00. Idag har vi bara tagit det lugnt och försökt krya på oss, jag har luggit och läst ett bra tag i boken. Köpte den till Bulgarien och den är jättebra. Handlar om en mamma som dödar sin sambo med 37 hugg och flår skinnet och kokar hans huvud. Den här boken är sann oxå! Nä, nu ska jag lägga mig och läsa en stund för klockan är 23.00 på kvällen.

ha det så bra så ses vi imorgon!


BULGARIEN!!!!!!!

Nu har äntligen den dagen kommit som jag har väntat på, imorgon beger vi oss till Bulgarien! Sola och bada äta gott m.m. helt underbart ska det bli. Som tur åkte vi hem från falkenberg igår bara för att vi hade så mycket att göra idag. Har packat, strykit kläder, Jesper har trimmat gräset och åkt hoj med en kompis. Var hos Åsa idag, hon fixade mina naglar som blev jättefina, som tur var de inte riktigt så långa som jag trodde....Det är lite glitter på dem. Bjöd henne på pizza för hjälpen av håret och naglarna. I falkenberg hade vi party i 2dar, men jag var rätt trött på lördagen. Vi var 8st i stugan som höll igång. På söndagen tog vi en liten golfrunda, vädret var så gott. I måndags så var jag och Johannes på stranden i flera timmar, jag fick färg på kroppen så det var lite kul. Gayo har sprungit lös hela dagarna. Jag har packat färdigt min väska medan Jespers knappt har börjat. Bara han är färdig tills imorgon när vi ska åka. Vi åker vid 12.00 ungefär och våra grannar ska skjutsa oss ner, det är snällt för annars vet jag inte hur vi skulle lösa det.....har inte löst hemvägen än, men det var får vi ta under veckan. Gayo ska vara hos farmor och farfar under veckan, han fyller 12år den 25/7, han får säkert massa godis utav farmor =)
Nä, nu ska jag hjälpa gubben lite så han blir klar, vi ses om en vecka!!!
kramis


1a veckan

ja, den här veckan har gått åt att kolla på en ny mc till Jesper. Han hittade en till slut i Lidköping, den är jävligt läcker och går som faaaan!!! Han sålde sin gamla idag oxå och de ska hämta den imorgon. Efter det ska vi åka direkt till falkenberg, skulle dit idag igentligen men vädret var så kasst att vi väntade en dag. Var ute en tur med hojen, skulle åkt till varberg och kikat lite, men det började regna så vi åkte hem istället.  Blev att jag röjde lite mer här.....Nu har vi och grannarna ätit pizza och kikat på en film, den var lite smårolig. Hon visade mig ett spel som var roligt men svårt! Har suttit och spelat det nu, men blir lätt spelgalen! =) idag fick jag korten som jag har skickat iväg, det var roligt att se dem för det var kort som jag hade tagit för längesedan. Massa festkort och Rom så klart! Ska scanna in lite bilder sen så jag har det i datorn. Längtar så nu tills vi åker till Bulgarien, så jag får sola och bada lite. Det blir nog inget solande i Sverige,  här regnar det bara!

Sov gott nu!!!


 min älskling som inte släpper bollen ur sikte!!!


  nya racern!


Mc galen!

Godmorgon!
Blev inte att jag fick sova så mycket för killen började ringa till sina kompisar igen och bara prata motorcyklar.... den är fin, häftig snygg, vilken kräm det är i den m.m. Det är nästan som att jag blir expert på detta område snart =) Vi ska snart åka och titta på en hoj fast han redan har en bra. Han ska ha en nyare....
Det regnar ner så det spelar ingen roll för mig. Igår var jag med två kompisar på bio, det var både roligt och mysigt.  Vi tittade på Pirates of Caribian 3, den var rolig! Den var nästan 3 timmar lång med det kändes inte som det. Det var tur att jag fick äta godis nu, för min bantning var slut i fredags. Mätte mig igår och den metoden har hjälpt mig, men jag vet inte hur mycket jag har gått ner i Kg än, för jag måste väga mig och jag har ingen våg. Nä, nu får jag göra lite nytta här. Ha det så bra!

                                 
Här är jag när jag är nyfrissad!  Jespers hoj som han ska sälja.......=(

manikyr!

Ja, på jobbet var det så lugnt att jag höll på att somna. Det är så under semestertider.....
Jag slutade lite tidigare för att Åsa skulle klippa och färga håret på mig. Jag såg förjävlig ut rent sagt, trivdes inte i det. Först var vi i knalleland och köpte färg, var först inne på mahoney med röda slingor, men det slutade med ljusbrunt med blonda slingor. Hon klippte mig först, det blev lite kortare, men det var så slitet!!!!
Sen färgade hon håret och vi tjatade en massa medans det torkade.  Sen var det sköjlning, kika med kort i spegeln och jag var redan nöjd fast hon inte ens var fördig! Sen blev det slingorna. När jag hade sjöljt ut det sen så sminkade hon mig så fin! Det kändes som jag skulle på bröllop eller något annat festligt. Hon är så duktig på att sminka så det kommer hon få göra på torsdag n är vi ska in till stan och kolla på en arbetskamrat som spelar i bandet. Hade hon inte påmint mig idag så hade jag glömt av det och det skulle inte vara första gången i så fall.....-fyfyfy! Hon blåste håret sen, och när jag såg mig i spegeln så kände jag knappt igen mig.  Var supernöjd och mycket billigare var det än frissan! Stackars Åsa som slet och dona i 4 timmar med mig och jag bara satt och njöt och blev fin på kuppen. Som sagt, en riktig manikyr dag! Vet inte hur jag ska tacka henne bara....bjuda på cider går ju inte nu heller! Sen tog vi kort på mig när jag var färdig. Jo, jag fick låna en jättefin blus oxå, jesper blev glad när han såg den för den var lite uringad. Jag ska ha den på torsdag, vet inte vad jag ska ta för byxor än bara. Jag ska lägga in lite kort när jag har fått in dem till datorn från mobilen.
2dar och jobba, sen är det seeeemmmmmeeeesssssteeeeeeeeerrrrrrr, jippi!
Nä, får skriva lite mer imorgon, det är läggdags nu för mig så jag orkar upp på morgonen. Nu är det bara 3dar kvar att banta, helt underbart när det är över. Men jag är stolt att jag har kunnat klara mig helt till programmet fast man har blivit sugen på mer mat och godis.

natti natti vänner

semester om en vecka, jiiiiippppiiiii!!!

Snacka om att man längtar till semestern! Jag har fyra dar att jobba och det kommer att gå fort.  vi ska til falkenberg och till Bulgarien. Då kommer jag ta en massa kort som ni kommer att få se i min blogg. Håller på med bantningen fortfarande, är på dag 8 redan! Och det är tur det för annars hade jag inte klarat av det. Fick lite stöttning av min kompis cina i går som håller på med detaa oxå, hon säger att hon märker av det redan. Jag har inte märkt någonting, men jag mätte mig igår och jag ska gämföra från föra veckan. Jag  hoppas vekligen att der har gjort någonting så man blir lite spårrad! ( va fan heter det? ) ja ni fattar nog. Igår var det tungt när man bara fick dricka te på morgonen och sen en köttbit och frukt till middag. Men kan säga att jag var rätt så slö här hemma. Min kille satt och läskade mig med massa godis igår och det gör inte saken lättare.....men nästa lördag ska jag unna mig. Har inte gjort ett skit denna helgen, lite tråkigt faktiskt. Om vädret håller i sig så tänkte jag gå ut och sola lite, men det är inte mer än 15grader ute så......
Jesper målade hallen igår så nu är det lite lister kvar bara. Mattor förståss oxå..... Tänkte jag skulle göra iordning datarummet snart  så jag får iording på mina papoper som ligger huller om buller här inne. Snacka om att man har varit slarvig. I ondags ringde en kompis till mig, hon hade tydligen fått mitt första ex som chef, det är kul att det går bra för honom. Han är en jättesnäll person och är omtänksam. Han ska ha Gayo när vi åker till Bulgarien, det känns skönt för mig för jag vet att han stormtrivs där. Hos farmor och farfar får man ju mat, köttbullar m.m. ja, ni kan ju tänka er att han lever livet där, men det är han värd. Köper alltid något för tacken för att de har honom. Vi fick taxfree katalogen i veckan och har redan börjat bocka av vad vi ska ha. Oh, vad jag längtar.... Skulle behöva klippa mig oxå, men man har inte råd med allt, köpte lite kläder nu så....

ha det så bra mina vänner!
kramiz


RSS 2.0