248733-4

248733-4

Trött

Förstår inte att man är så trött på dagarna, längtar till helgen så man får sova ut. Nu håller de på och bankar på övervåningen, var där uppe och kika och hela köket var borta. Nu är det bara resten kvar som ska göras.....=( Ska följa med grannen på lördag och kika på tapeter, det ska bli roligt för jag älskar att titta på tapeter och gardiner....Killen är ingen ide att ta med sig för de kan ingenting sådant. De bara står där och har tråkigt. Tänkte om jag skulle boka en soltid för att göra ngt avkopplande. Så måste man handla oxå och det är så jädrans tråkigt!!!!! blääää. men mat måste man ju ha. Nä, nu måste jag betala mina räkningar så jag får det gjort. Ha det!

ensam.....

jaha, nu lär man se sin kille ännu mindre!!! har varit så irreterad för att  han har jobbat över så länge i nästan två veckor. sen ser man han en dag med en t-shirt där det står GODKÄND på.... då hade han tagit körlektioner i smyg utan att jag har vetat om det! Men jag blev glad för hans skull. Nu har han köpt en mc, så nu lär han vara ute och flyga. Han och grannen har kollat hojar hela helgen! Idag har vi röjt i våran trädgård och i skjulet för att deras hojas ska få plats där. Är helt färdig nu.....

I söndags spelade jag och grannen tv-spel, det var kul. Tiden gick så fort bara. synd att hon jobbar kväll denna veckan =( Vi var bjudna där i lördags för hon hade en fest. Vi spelade ett roligt spel som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men man får ett ord som man inte får säga utan att förklara det på ett annat sätt. Vi var nio stycken som spelade det. Sen sjöng vi karoke ( ej jag) för då hade alla hållt för öronen.

I fredags träffade jag en god vän, vi åt våran standar mat. En halv caprisosa var! Vi satt och pratade om våra gubbar m.m. det var väldigt trevligt faktiskt. Hon hade växt sen sist igen!!! Hoppas hon får sitt körkort snart.

Imorgon ska jag ta mig i kragen och gå ut och gå en lång sväng, för killen ska på sommarfest med sin son så han är inte hemma ändå. Sen till helgen blir det att riva kök och hämta kök. Det är mycket på en gång nu, men skönt när det är klart.

zanti och gayo har busat idag, de har det roligt ihop. men gillar inte att de har börjat jucka på varandra, det är ju faktiskt två killar.....
nä, nu ska jag ta mig lite mackor innan jag hungrar ihjäl. ha det så bra nu allihopa

helgen

Ja, det är väll dags att skriva lite för jag har inte varit inne här på ett tag. Min granne hjälpte mig i fredags i någon timme för att ändra utseendet på min blogg. När det gäller datorer så är jag ett stort stolpskott!! Sen åkte vi in till byn och åt en bananasplit, snacka om att det var gott....hihi. På kvällen grillade vi med grannarna, det ar mysigt.

På lördagen sen åkte vi till djurparken, kul att se på alla djuren. förutom när en apa satt och pilla på snoppen....den stod i höjdan sky!!!! På kvällen åt vi pizza och kikade på film med grannarna, den varriktig rolig. Filmen hette wild hogs.

Vad attan gjorde jag i söndags? har redan glömt av det. ja, juste det. i söndags var vi i djurparken och i lördags var vi på markanden i Borås. Jag och grannen gick lite för oss själva för jesper och hans son tog sån tid vid stånden så vi orkade inte vänta. Köpte ingenting förutom 5 weinerbröd. Nyttigt va?

Idag har vi varit på kalos hos våran granne. hon fyllde hela gammla 22år. usch vad gammal hon är. hihi. Min pappa fyller oxå år idag, men där ska vi på kalas till helgen. Nu har de tagit bort taket på huset, jag hoppas det blir fint när de är färdiga om några dagar. hallen är inte riktigt klar än heller....

Skönt att bara jobba en dag till, har inte mått prima de här tre dagarna. Jag hoppas att det går över ngn gång. Tänker på semestern när vi ska åka till soliga bulgarien, fy fan vad gott det ska bli med sol!
Nä, nu är det läggdags för mig så jag orkar upp imorgon.
Ha det så gott alla vänner. kram

Ledig

Ja, nu är man ledig i fyra dagar och det ska bli helt underbart skööööönt! ikväll har jag och min kille myst med lite vin (igen) och grillat revben. Idag hjälpte min granne mig med min blogg, jag är inte så haj på datorer som hon är. Hon har hjälpt mig med mycket ex. blip och min mp3 spelare......
Jag vill ha semester igen, det var så trevligt och fint i Rom. Men jag får vänta typ 2månader till. Måla hallen i går och det var inte roligt för fem öre! Men man lär ju inte rulla tummarna imorgon fast man är ledig. Det var skrivfattigt idag, men jag får bättra mig till nästa gång.

Fel låt vann!

jaha, som alla andra igår såg jag melodifestivalen. Några få bra låtar och resten var skit!!! Finlands låt var grymt bra, hade velat att den vann......
jag och min kille satt hos våra grannar och kikade och två kompisar till dem. Lite roligar att kika på tv när man är fler. Men innan vi  gick upp så drack vi vitt vin med räkor.....mums! Vi köpte en ny bokhylla igår på dagen, så hela dagen igår gick åt den. Men det blev mycket finare nu. Ska bara köpa ett nytt bord och en ny soffa sen när jag får min skattepengar. Sen är jag nog nöjd tror jag? Ville gärnar tapetsera om igen, men det får bli lite senare, det var bara tre år sedan vi gjorde det så.

Skönt att bara jobba 3dar denna veckan, ska bli helt underbart! Kanske ska ut på hotellet nästa vecka, det är tycligen ngt band där som ska spela. Idag har jag städat och jag ska fortsätta lite till så jag kan inte bli långvarig här. Killen har målat i hallen, men färgen tog slut så jag får köpa mer i morgon. Jag tror det blir bra till slut oxå.

bad?

Jaha, då har man jobbar färdigt idag. Skönt! Idag när det regnar har jag bara lust att lägga mig i badet med lite tända ljus och ha killen brevid mig. Men som vanligt har man 1000 saker att göra! Har jag tur så kanske jag kan övertala honom med ett skönt bad.
Har varit ute och gått med min lilla älskling Gayo, han är gammal (12År) så han orkar inte gå så långt. Han brukar busa lite med grannens hund, men han hänger inte alltid med i hans tempo.....= -
)
Gayo lånar ut lite leksaker till sin kompis, det är tur att de kan leka med varandra och ha kul!!!!

Idag blir min killes sons rum färdigt, vi har köpt lite möbler dig för att han ska ha ordning på alla sina leksaker. När han fyllde år så fick han en studsmatta och även vi andra har kul med den. hihihi
Usch va jag blev slö när jag satte mig här, en säng hade inte varit fel....
Appropå namnet på min blogg så hade jag urdålig fantasi, får byta det när hjärnan kommer igång igen.

rätt ny

jaha, nu blir väll att jag kommer sitta här varje dag istället för att skriva i min dagbok. Men det jag skriver i min dagbok kommer jag aldrig att tala om här!! hihi. Det blir min hemlighet. Det var min kompis idag som sa att jag borde skaffa mig en blogg och det gjorde jag. Vi har ätit pizza och snackat lite skit idag, det var väldigt trevlig. Hon hade blivit stor (Gravid) men var väldigt söt. Sanrt kommer min kille hem, då ska vi måla i hallen. Det är inget kul, men det blir fint sen och det är huvudsaken. Nä, nu ska jag börja röja lite här så det blir fint. Men jag förmodar att jag kommer sitta här imorgon oxå.


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan!
vet inte riktigt hur det här fungerar än, men det ska nog ge sig.


RSS 2.0