Städat

ja, nu är det första gången jag sätter mig på hela dagen och klockan är 19.09. Gick upp tidigt för jag och min syster skulle till skroten, hon skulle kolla gardiner. Jag köpte vardagsrumsgardiner i torsdags så min mamma sydde färdigt dem idag. När vi hade handlat var det bara att ringa pappa för han skulle borra upp gardinstängerna och fästa alla mina sladdar. Sen åt vi pizza, nyttigt!!! När jag var färdig med det så var det bara upp med kartongerna på vinden, städa och sätta upp gardinerna, nu känns det lite bättre.

Blev bjuden till marie och terje på kalas, men det blev så sent. Trodde jag skulle bli färdig tidigare. Får hälsa på en annan gång, men jag träffar dem om 6dar för då ska vi åka till Kiel! Vi längtar så mycket dit, shoppa, äta och bara ta det lungt....

Saknar min stora och lilla lurv...
På måndag ska jag till barnmorskan igen, men här i Borås. De hade tydligen ont om tider så jag fick bara ta en. Men fördelen är att det är närmare. Mitt ex kommer aldrig följa med ändå så då behöver jag inte ta hänsyn till honom. Trodde bara inte att det skulle bli så här, men tydligen....Tur jag har min familj och mina vänner! tack för att ni finns.

I morgon ska jag gå igenom alla mina papper så de slipper ligga i soffan och stöka, men det har inte varit priotet nummer ett precis =)

magen växer!!!

I förra veckan mådde jag inte så bra. Var tvungen att åka in till lassaretter för magsmärtor, var så orolig att det var något med lillen. Men den mådde och växte så bra, puh!!! De sa att jag har hög infektionsrisk....lite oroligt men magsmärtan gick över som tur det. jag spydde och kunde knappt gå. I onsdags var jag hos min kompis åsa, vi tittade på Hankock, den var bra. Will smith är ju så snygg ju!!! Bruka alltid dricka cola men det fick jag inte ner pga att jag ej mådde bra.

Här tog åsa kort på mig, har inte så många på min fina mage!!!
Jag funderar på att en fotograf ska fotografera mig när jag har blivit lite större så jag har några fina kort på min lille och visa när hon/han kommer till världen. =) Saknar dig så och längtar efter dig. Såg så söta barnkläder idag, funderar på att gå dit i morgon och köpa dem.

I onsdags var jag på fest hos en kompis, hon fyllde 25år. Det var riktigt roligt att träffa lite folk och gå ut och festa. Jag fick smaka på vin (alkoholfritt) det var riktigt gott faktiskt. Jesper trodde ju att jag drack vanligt.....har inga ord att säga!

här är lilla wille, han är så söt!
Det går inte en dag utan att jag tänker på min lilla lurv. Det är så ensamt, har ej kunnat ta bort sakerna än =( Det går i perioder när jag är ledsen. Det känns inte som jag vill fira varken jul eller nyår. Men jag hoppas känslan blir bättre....
Till helgen ska jag köpa lite gardiner så jag får upp lite färg här i lägenheten, det är ju 1a advent på söndag. Det går fort.

kramiz på er


min söta, trogna och älskade Gayo!

Nonemin fina älskling med hans boll som ingen annan får ta =)

I fredags kom det beslutet som jag har bävat för i så många år. Att avliva det enda som håller en kärt! Han var hos vetrinären i fredags för återbesök, de hade hittat en tumör i urinblåsan. De trodde den var elakartad....tyckte det var bäst att han fick somna in. När de sa detta på telefon så brast det för mig. Var inte förberedd på just det den dagen. Hade 20min på mig att åka till Blå stjärnan. Grät redan när jag kom dig. Fick vänta i ett rum på Gayo. När han kom så var han så glad att träffa mig så han hoppa och skutta. Sen ställde han sig vid dörren och sa: kom nu mamma så åker vi hem. Det gjorde så ont i mig för jag visste att han aldrig mer skulle komma hem. Han var så glad och ville gossa med mig, han visade upp hur fin han var. Vetrinären prata med mig, men jag hörde knappt va hon sa, var så inne i min älskling.

Jag fick kanske 15min för mig själv med honom, grät hela tiden. Jag pussade, kliade och sa många gånger hur mycket jag älskar honom. Jag hoppas att han vet om det. Sen kom de, Gayo fick sätta sig på en filt och de gav han sprutan. Han la sig nästan ner med en gång, jag klappade han på huvudet och de andra två klappade han på kroppen. Det såg ut som han sov, han var så fin. Efter någon minut så kände de om hjärtat slog, de sa: nu har han kommit till hundhimmlen. Tårarna bara forsa på mig. (De gör de nu mä, när jag skriver om detta)
De båda kramade mig och gick ur rummet. Ville så gärna att han skulle komma tillbaka till mig! Jag satt på huk, la mig gämte han och pussade han på huvudet, nosen överallt. Jag pratade med honom och så hur fin och hur mycket jag älskade honom. Jag försökte gå därifrån 2gånger, men jag vände mig till han båda gångerna. Kunde inte lämna han. Han låg så fint där med sina goa öron som är så mjuka och fina. Han blev blöt på pannan för jag grät så. Det var så jobbigt men jag ville vara där. Efter 40-45min klarade jag inte mer, började må dåligt. Sa farväl en sista gång, öppnade dörren och tittade på honom, kommer aldrig glömma det. Men jag är glad att jag var med hela tiden, har haft han i 14år och jag ska inte svika min kille, han har aldrig svikit mig, han har stöttat mig så många gånger när jag har varit ledsen.

I helgen har jag varit hos kompisar för att komma ut lite, det har underlättat mycket, men så fort jag kommer hem så har jag blivit påmind om honom. Ingen som vill ut, ingen som hälsar mamma välkommen hem =( Saknar dig GAYO!!!! I går hämtade jag han i en trä urna, känns så konstigt. En hund som har varit så mjuk och fin som nu ligger i träurna... Gayo är nu på sängbordet på andra sidan, svårt att se den. Ska begrava han med hans leksaker och lite köttbullar( det är det bästa jag vet-gayo) men jag vet inte var än...svårt beslut.

ska vara hemma hela vecka


ultraljud =)

I torsdags var det narvöst när jag skulle till ultraljudet, men såg fram emot det så mycket. Tyvär kunde ingen följa med.... När jag låg där på britsen och såg lillen ligga där i magen så blev jag helt varm i kroppen =) Vilken underbar känsla att kunna se sitt älskade barn! Hon mätte huvud och armar och sen skulle hon då mäta benen. Det var en annan femma för min lilla lillen var en riktig sömntuta (detta var på morgonen) Hon kunde inte mäta benen för lillen låg och sov i fosterställning. Hon "tryckte"buppa" lite på magen för att lillen skulle vakna. Till slut sträckte den ut sina ben. Då sa hon: oh vilka fina ben. Då tänkte jag att dom benen brås inte på mig då..... Fick med mig 4st bilder som jag nu har ramat in och satt upp i köket. Kunde ha legat där minst 2 timmar till och bara tittat. När jag kom ut från rummet och såg ett par där, då kände jag mig ensam för första gången.....

Denna helgen har varit deppigt värre! Min lilla elvis har skrikit i 2 nätter för att han har velat gå ut. I lördags natt gick jag ut med han 05.15, tur ingen såg mig. Men det hjälpte tyvär inte. Så jag fick lämna han hos ex sambon i svenljunga =( Grät hela kvällen och jag saknar han så oerhört mycket. Gayo äter inget så jag måste ringa vetrinären imorgon. Antingen är han sjuk eller så saknar han elvis. Som sagt är deprimerad och ledsen.

I lördags var mamma och pappa här och hjälpte mig upp med mina lådor, det var skönt att bli av med dem. Sen bjöd mamma oss på god köttfärssås, mums! När jag kom hem på kvällen igår så satt jag vid datorn halva natten. Jag pratade med min syster och en kompis, blev på lite bättre humör. Men hade svårt att somna för jag saknade lurven.

idag har jag städat allt i stora rummet, det blev jättefint! Nu är det bara gardiner kvar som fattas =) När jag är klar här och skrivit färdigt så ska jag fortsätta i köket och sen göra lite mat. Måste ju äta.....I morgon är lillen 19v, vad tiden går fort! =) Det är skönt att jag inte mår dåligt eller så.

kramiz på er alla


ska ha en liten i april

Jag är så lycklig för att jag är gravid!!!! Hur lycklig som helst fast förhållanden kunde vara bättre. Har gått ifrån mitt ex för han ville inte satsa på vårat förhållande så jag lämna han! Min mens var sen i Aug när vi skulle ha kräftskivan och då tog jag ett gravtest och det var positivt, jag gick på moln hela kvällen!!!!! =) Berättade det för sambon då och han blev mindra glad och så är det tyvär fortfarande efter 4½månad. Vill varken med på ultraljud, föräldragruppen eller förlossning. Men detta ska jag fixa själv!!! Jag ska träffa en snäll kille sen som vill ha mig. Magen växer som attan på mig och jag är en stolt moder. släkten är jätteglad över att jag äntligen har fått det barn som jag alltid har önskat mig.... undra vad det blir? Har kollat lite namn, men det är hur svårt som helst. Mina faddrar är redan utsedda, kanske lite väl tidigt men vad gör det? Någon annan kanske har lite namnförslag? På torsdag ska jag göra ultraljud och då ska min kära syster följa med mig. Min bästa kompis har jag redan bokat upp till förlossningen =)

I lägenheten är jag inte riktigt klar, har 5-6 lådor kvar att packa upp =( Sen ska mamma och pappa hjälpa mig att bära upp de tynga lådorna på vinden, de jag inte behöver. Man är ju tacksam för hjälpen man får. När jag flyttade kunde jag inte få bättre hjälp. Det var pappa, syster med sambo, jag och mina kompisar från Ö frölunda. Tack ni är guld värda och jag hoppas ni vet om det!!!!!
Jag, Marie och Terje har bokat en shoppingresa till kiel den 5/12, jag ser fram emot det så mycket. Bara äta go mat och drick cola.

Min helg har varit väldigt jobbig för min Gayo mår inte så bra. Han spyr och kissar blod =( jätteledsen är jag. Han var hos vetrinären i fredags och ska dit igen om två veckor. Hoppas de kommer med goda besked annars går jag under! Sen har mamma legat inne på lassarettet, men hon är hemkommen nu. Sen gjorde mitt ex mig så besviken i lördags så jag kan inte finna ord! Det enda jag kan säga är: Fy fan! Som sagt helgen var inte kul förutom att jag var hos Terje och Marie på lördagen. Åt god mat som de gjorde, tjata lite skit, kolla på aschmed ( vilken höjdare) och sen spelade jag memorie med lilla söta neo. Han vann.....=)

Blev så lycklig att jag kunde koppla in bredbandet själv igår, trodde ej jag skulle klara det. Idag har jag tvättat och det är mindre kul, men det måste göras. Städa har det blivit oxå. Imorgon ska jag till dietisten, får väll se om skäller på mig.....? Nä, nu måste jag springa ner igen, men glöm inte skriva om ni har några namnförlag.

kramar till mina bästa vänner: Åsa, Marie och Terje
Vad skulle jag göra utan er?


RSS 2.0