ELVIS

Ja, en olycka verkar inte komma ensam.... men jag har inte gett upp hoppet än att åter finna min goa Elvis! Han kan faktistk komma tillbaka fast han har varit borta i 8dagar! Gud vad jag saknar han....ingen att gossa med på kvällarna. Man tänker ju på att vissa saker har hänt, men det hoppas jag verkligen inte! =(

Var hos barnmorkan i fredags och jag hadet gått ner...sammanlagt under hela graviditeten har jag gått upp 1kg. När jag kommit till v30 så ska det bli lite mer täta kontroller. På tisdag ska jag gå på min sista föräldragrupp, det gäller om föräldraskap och relationer...ja, någon relation har jag ju inte så.

helgen i övrigt har varit väldigt tråkig, bara tv och tänka på min lilla lurv, det är klart man blir ledsen.

None Finns det något sötare än min älskling? NÄ!!! =)

Föräldragrupp

Om 3timmar ska jag snart gå på första föräldragruppen, men tyvär får jag gå själv för mitt ex ville inte följa med på något som vanligt. Har verkligen försökt att få han involverad i barnet, men nu orkar jag inte bry mig längre....synd för vårat barn, men så är det =( Men jag ser fram emot att gå dit !!!!=) Tänkte jag skulle väga mig och se om vågen har springit upp till massa kilon "narvös" sist jag var där hade jag gått upp 2,5kg. Men nu har man gottat sig med lite julmat och godis.

Inatt när jag jobbade och skulle gå och lägga mig så kände jag hur lillen höll på, man kunde ju inget annat än att le =) Bättre känsla finns inte än att känna sitt barn i magen. Man skulle vara gravid gämnt! Hade sällskap i natt av min underbara Elvis, det är så gott och klappa han på natten så man inte känner sig riktig så ensam. Har laddat ner massa filmer nu, men bara jag vet hur jag ska ändra i mina kablar så jag kan se dem på tvn. Ska sätta på en film sen när jag kommer tillbaka från föräldragruppen. Nä, nu måste jag göra iordning mig.


Första sparken!!! =)

Precis nu kände jag lillens första riktiga spark =) oh, va jag är glad. Det var som magen riktigt puta ut.  I morgon är jag i v28 och det är bara 12veckor kvar, vad tiden går fort .... På tisdag är det första föräldra gruppen, jag ser fram emot det men inte mitt ex. Det känns lite jobbigt faktiskt att han känner så.

Har inte orkat vara här inne och skrivit på ett tag för jag har blivit så trött, men det är väll helt normalt....kanske. Men det har ju hänt en del sen jag skrev sist. Igår var jag hos en kompis, vi kolla film, drack cokacola och åt godis, det var mysigt och gott. Var roligt att komma hemmifrån lite.

Jul och nyår var bra. På julen var jag hos min syster och åt massa go mat och fick julklappar så klart. På nyår var jag hos mina vänner Terje och Marie, de lagade till något med fläskfile och bacon, mums säger jag! Sen sköt de lite raketer vid 12slaget. Åkte nog hem vid 01 eller vid 01.30. Måste ju komma hem och gossa med min lilla Elvis, han är så söt !!!

Min kompis tog kort på min mage när jag var där sist, men jag får vänta med att lägga in den för det var något fel när hon skulle lägga över den till datan. Min mobil verkar krångla oxå, kan inte ta kort längre med den.

På trettaondagen var jag på kullaberg och dansa med mina kompisar. Var glad att jag fick komma ut men blev mindre glad när mitt ex ignonera mig och ville inte ens prata med mig. Kändes som man bara ville dö och komma därifrån! =( Blev glarade sen när  Elvis kom och mötte mig i dörren =)

Nu ska jag ta mig lite kvällsmat, så det inte blir försent.

RSS 2.0