kan ej sova

klockan är nu 05.16 på söndagsmorgonen. Jag kan inte sova för jag nyser,snorar och hostar något fruktansvärt. Tycker synd om jesper och mina grannar som får ligga och höra på detta. Tog hostmedicin innan jag la mig och nu, får väll se om det hjälper om jag sitter uppe en liten stund. Igår så tittade vi på film hela dagen, orkade inget annat. Jag hoppas jag blir lite bättre om några timmar för det är mc mässa i gbg. Skulle åkt dit idag, men det var ingen av oss som orkade det....... Skulle ju inte vilja missa det, men är man sjuk så är man. Igår ringde en kompis till mig och frågade om vi skulle komma på middag. Blev jätteglad över förslaget men vi tackade nej för jag vill inte smitta ner deras lilla bebis som är några månader. Vi bestämde att vi tar det en helg när jag är frisk =)Skulle bjudit henne på middag i veckan för att hon fixade mitt hår, men det får vänta oxå. Igår såg jag en rolig film som heter Butler Bob, det har blivit en del filmer under dessa sjukdagar.....Ja nästa vecka får jag gå även om jag är halvdöd. Det känns så i allfall för det är inte gratis att vara hemma....nu hostar jag inte lika mycket när jag sitter upp, jag får väll sitta i sängen hela natten. Min lilla hund väcker mig 2-3ggr per natt, det är lite jobbigt. Man blir inte riktigt utvilad.
Nä mina vänner ni får sova så gott så hörs vi av!!!

sjuk igen

jaha, nu är man sjuk igen! förra veckan var sjuk 3dar för halsont, förkylning. I går mådde jag inte riktigt bra men var tvungen att går för att det  var förälsning på skolan. Jag satt där och frös och hade så ont i min kropp. När jag kom hem så hade jag 39graders feber så det var bara och lägga sig i sängen! När jag gick upp i morses för att gå och jobba så gick inte det. Febern hade gått ner, men jag hade ont i kroppen och frös igen. Så det var bara att sjukskriva sig igen.......men det var tur det för jag har inte mått bra idag. Nu sitter jag här och svettar ut min feber, usch. Ska vara hemma imorgon oxå, sen hoppas jag innerligt att jag ska bli bra någon gång!!!!! Jesper hade feber och mådde illa idag oxå, men han åkte och jobbade ändå. Skulle jag aldrig göra. Han kommer hem snart. Det tråkigaste nu är jag inte har kunnat träna på två veckor, men jag får väll vänta tills jag är helt frisk. Hjälper inte att börja för tidigt.......
Nä, måste lägga mig i sängen igen......


DOP

idag har jag varit på dop och det var lilla Oliwer som döptes. Det var två andra små barn som döptes samtidigt.  Det gick jättefort. Sen fick vi jättegod smörgåstårta, kakor och bullar, nu behöver jag inte äta mer ikväll =) Han fick massa fina saker som spargris, en häftig bil, smycket, fotoalbum m.m. Jag fick tyvär inte hålla han idag, men jag passar på nästa gång jag hälsar på Åsa.

Har inte varit inne på bloggen på länge, haft så mycket annat att göra. Har suttit med mitt arbete hela veckan som ska lämnas in i morgon, men jag skickar iväg mitt idag.  Har varit grå hårig för den här skolan för jag vet inte vad jag skulle göra riktigt. Får tillbaka mitt arbete på onsdag så då märker jag hur det gick.

har varit sjuk denna veckan för jesper smittade mig med sin förkylning. har kliat i hela kroppen för att jag har velat tränat, men så dum får jag inte vara. får träna på tisdag istället. har två kompisar som är nere i maspolamas och gottar sig. det var tydligen 22-23 grader "kallt" där. blir inte alls avundsjuk på det.

i fredags myste jag och killen med räkor, vitt vin och en film. Det borde man göra oftare.......... Han brukar somna så tidigt på fredagar men nu i fredags var han uppe riktigt länge! Igår hyrde vi två filmer, jag såg båda två igår, men jesper ska titta på die hard 4 nu.

detta får räcka för idag.

RSS 2.0