Bantningen börjar nu....

jag var hos en kompis igår och drack vin, vi hade det väldigt trevligt. Prata lite skit och blev lulliga. Vi kom in på hur kroppen ser ut till sommaren, då skulle hon börja med en dansk metod som ändrar ämnesomsättningen.  Man kunde gå ner 7-20kg på 2veckor och jag blev som eld och lågor!!! =) Men när hon tog fram vad man skulle äta så tänkte jag bara, jag kommer gå hungrig i 13dar! Så länge håller kuren på. Men jag tänkte va fan, 13 dar ska jag väll stå ut? Så till frukorst blev det en bamse frukost med en kopp kaffe med en sockerbit. Och jag som inte ens gillar kaffe! Men jag tryckte väll ner det där. Sen åkte jag till min kompis Åsa, hon ville bjuda på lunch och jag förklarede vad jag hade gett mig in på. Men det var inga problem, vi lagade till min lunch som bestod av 2ägg, spenat och en tomat. Hon åt grönskaker med kött. Sen skulle vi kika på en film, men det var ingen som tittade på den för vi bara prata. Hon är så snäll, go och förstående, vi har så roligt ihop. vi bestämde oss åka till knalleland och köpa presenter för hon skulle på kalas på tisdag, det gick jättefort. Sen spelade vi golf vid borås djurpark, hon vann med ett slag! men det var för hon tog min gula boll, jag vann med den sist. Hon fick en match i allafall. haha. Nu ska jag kika på en film som jag lånade utav Åsa, den heter "into the blue" den verkar kanonbra. Nu ska jag äta middag som består av 250g biff och sallad. Det är tur att mina vänner stöttar mig.

På midsommarafton var vi hos ett par kompisar, vi satt ute hela dagen och det bara pissade ner regn. Det var tur att de hade partytält uppe. Sen på kvällen grillade vi och vi åt hennes goda potatis sallad som hon brukar göra. Han aldrig smakat på ngn godare! Hon beräknas föda på tisdag.


helgen redan slut

vart tar dagarna vägen? Helgen är redan slut!!!!! blä..... Igår hoppade jag och johannes i studsmattan, jag blev helt slut. Sen skjutsade jag Jesper, pär och Mattias in till cykelfesten. Jag fick sitta barnvakt. Vi och Emelie åkte till ica för att handla lite gott, vi hyrde två filmer. Skulle igentligen ätit på torgkiosken, men det var stängt så det fick bli kinamat. Det var längesen jag åt det, men gott var det. Fick inte igång DVD här så vi gick upp till grannen och kikade. Vi tittade först på The holiday, johannes somnade i soffan. Vi 23.00 började pär ringa och ville hem, Emeli sa att hon skulle se färdigt filmen. Efter en stund började Jesper ringa, han var full för det gick inte att höra vad han sa. Åkte vid 24.00 och skulle hämta dem, Jesper satt på en stol och dinglade hans kusin låg på golvet.....vilken släkt, hahahaha. Letade nog efter ryggsäcken i 40min för ingen visste var den låg. När vi sen hittade den så vill pär och mattias stanna kvar. Ja, ni gör som ni vill sa jag, de följde med sen ändå för de hade ingen skjuts hem. Jesper somnade gott sen.

Idag har det varit jättesegt att göra ngt, men vi har varit i Älvesered och ätit mat med Jesper mamma. Hon bjöd på det och det var jättegott. Var så trött på vägen hem att jag var tvungen att lägga mig en stund, men snart ska jag upp till grannen för att vi ska se den sista filmen som vi inte såg igår. De kom ju hem tidigare än vad vi hade väntat oss. Kommer inte ihåg vad filmen heter men det är en rysare.

Trevlig dag och kväll

Ja, idag har jag inte jobbat så länge för jag skulle träffa min kompis Åsa som hade kört sin första körlektion idag!!! Som tur gick det bra för henne. Var inne och hörde lite om vad ett mc körkort skulle kosta, det blir inte billigt i så fall, men jag är sugen på att ta ett. Det blir nog nästa år i så fall.......men man vet ju inte. Sen gick vi till Alléterassen och käkade pizza, sen satt vi och tjötade ett bra tag =) Vi kom fram till att våra killar Jesper och Ulrik var rätt lika....Jag och Åsa är rätt lika oxså, vi tycker samma saker. Sen när jag kom hem så pussade jag min lilla lurv, han var glad att se mig. Han fick ligga ute en stund innan när jag höll på att röja här hemma. Johannes skulle komma idag. Ingen får röra Gayos BOLL, så fort ngn tar den så tar han tillbaka den eller skäller så att man ska lämna tillbaka bollen till han =) 

Sen åkte vi tre in till Borås, vi skulle träffa Åsa och Ulrik där, vi skulle spela lite golf. Men Ulrik kom lite senare så han missade golfen. Jesper blev så sur efter två banor för att det inte gick bra, så han gick inte in för det. han fick sämre än sin son! Jag vann men Åsa kom bara två slag efter mig, så det var en gämn match. Sen åkte vi till mc och åt mat och pratade en bra stund. Som sagt, det har varit en väldigt roligt trevlig dag och kväll. Nu nattar sambon sin son, sen kommer han sova där hela natten för att han inte orkar gå upp och lägga sig i sin vanliga säng..... Jag ska lägga mig snart oxå, men först ska jag nog spela lite på blip.  

Vi har åkt lite mer mc, men jag måste ha en ny hjälm, den är alldeles för stor för mig. Lite otäkt när han kör för fort, måste ha riktiga kläder i så fall.  Har tittat runt lite men det är dyrt. Men det är helt underbart att sitta där och bara njuta, men det var lite för kallt igår. Han hämtade den från falkenberg igår och han säger att den går mycket bättre. ( som om jag skulle veta det?) hahaha

Jesper har blivit klar i köket, bara lite fog och små plock kvar. Satans så gott!! Blev irretarad i helgen när det var så fint väder och man kom ingenstans, då var jag inte glad. Nästa vecka ska han måla färdigt hallen så den blir klar oxå.

Sov så gott nu alla mina vänner
kramisar

sovmorgon?

skönt att vara hemma och dessutom ledig imorgon, ska bli skönt. Men inte blir det att göra ngt trevligt för min kille bor på övervåningen nu och det är så jädrans tråkigt. Vi hinner aldrig göra ngt kul innan det är klart. Köpte golv till övervåningen idag så att han ska lägga in det imorgon. Det blir fint på utsidan som litauerna har gjort, skulle vilja ha så runt hela huset, men då lär vi bli ruinerade. Det är mycket på gång nu. har varit trött i helgen för att jag inte har fått sova ut, hoppas jag kan göra det imorgon iallafall. Jag vill åka hoj, det är sååååååååååå kul! Det får bli om några dar det.....
Kram på er alla


håll i gång

och killar som brukar klaga på att tjejer tar långt tid på sig?! HAHA, här är det tvärtom. Är redan färdig men som vanligt får man vänta på honom. vi ska till ett par kompisar nu och titta på fotboll, grilla, spela och dricka öl, det ska bli roligt. Idag har vädret varit kanonfint och jag och grannen har badat våra vovvar. Min vovve vågade inte simma idag eller så orkade han inte. Han tyckte det var skönt att bada i allfall. Det är så roligt att de har så kul ihop! Jag och Grannen slapp följa med och hämta köket, så vi trodde att vi skulle få en sovmorgon......men ngt elakt måste vi ha gjort för det fick vi inte. Kl: 7.00 kom de och började arbeta som skulle göra i ordning huset. Halv nio ringde hon, för då kunde vi inte sova längre. Hade bjudit ner henne på frukost. Skulle åka till blooms och kika på tapeter, men med våran vanliga tur så var det stängt! Vi spelade tv-spel och så städade vi golvet i köket. Fick halva kökets skit på oss och i halsen. Killarna har oxå haft en jobbig dag, det tog några timmar att plocka ner köket. Men nu är det här och det ska upp imorgon. Nä, nu börjar jag bli hungrig.....
Ha en trevlig kväll allihopa!!

woooooow

ojojoj, säger jag. Igår var första gången jag satt på en motorcykel, gud så häftigt det var!!! Hade jag inte frysit så mycket så hade jag velat åka mer. Hade vanliga kläder och inga handskar så det är inget jag rekomenderar =) Var hypernervös först, men ibörjan kände jag med en gång att det är en häftig grej. Nu förstår jag min kille (det är nog första gången jag gör det) att han ville ha en hoj med en gång! Det kändes som han åkte i 350 för när han gasade så fick jag krama om honom så jag nästan fick kramp i mina händer. När han gasade upp så, så kändes det som jag skulle falla av......hmmm. Han sa att han var uppe i 150 och det räkte för mig!!! En kompis har varit uppe 295km/h, snacka om att det skulle bli blött i byxan då! Att han vågar, men tänk vilken känsla.....
Helt underbart med fredag, men det bllir nog ingen lugn helg. Blir nog att åka till gbg tidigt imorgon och hämta grannens kök. Det ser fördjävligt ut där nu, men blir nog jättefint när det blir klart om 4veckor kanske. Nä, det ska nog gå rätt så fort när det väl har kommit på plats.
På fredag ska jag på min lillasysters student, vad kul det ska bli! Har köpt en liten söt apa som jag ska hänga runt hennes hals. Hon hade tydligen varit jättefin när hon var på bal, jag fick aldrig gå på bal för Almås var portade det året. Min vanliga tur....!
Igår var jag ute i 1½timma med att gå och springa, det var skönt att röra på mig. När jag hade gjort 50situps så kom Jesper och fråga om jag skulle med på hojen en tur. Självklart ville jag det, mitt mål var 100st situps.

RSS 2.0