kort

Nu i veckan kom almenackorna som jag hade beställt på saga, hon ska ge bort det i julklapp till familjen, det blev riktigt bra. I går tog de undervattenskort på babysim, det ska bli kul att få se dom när de kommer på mail nästa vecka, roligt o ha som minne. Hon har blirvit så duktig på att dyka nu, min lilla bubbel tös =) I tisdags var vi på BVC då var hon 8månader, hon växte och var med som det skulle. Skulle även tagit sprutan, men hon hade blirvit förkyld så vi ska åka och ta sprutan i morgon. Saga har långa armar nu, det märkte jag igår när en tallrig åkte i golvet som var för nära. ska köpa platstallrikar så kan hon riva ner dom hur mycket hon vill. Idag hälsa vi på Camilla och kusinerna, de tyckte det var kul o träffa saga. Köpte en ny bra mobil förra veckan, tar jättebra kort, tyvär har jag inte laddat upp några än, men det kommer lite mer kort. I morgon ska jag ut med jobbet, vi sak äta lite och dricka lite gott det ska bli riktigt kul faktiskt!! Får man göra sig riktigt fin så kanske man hittar en liten pudding. haha


julmust =)

Igår kväll blev jag så sugen på julmust, så jag var tvungen och käpa det idag. Jag och tösen har precis kommit hem från en skön promenad. Vi stannde och kika in lite på fixoni, de hade fått jättemycket fint förutom priserna....=(

Igår bada vi som vanligt igen, de tog undervattens kort som jag kommer få sen, men jag vill ha dem NU!!!!! men jag kommer lägga in dom här sen när jag får dom. Vi gick inte på öppna förskolan igår för jag hade sovit så dåligt på natten så jag var så trött att jag inte orkade.

I förrra veckan var jag, saga och åsa i ullared =) det var hur kul som helst och tiden gick så jättefort. Det var meningen vi skulle åkt med kommunal men jesper kunde inte vara barnvakt så jag fick ta med henne men det gick hur bra som helst och ha med henne. köpte en massa men kunde ha slängt i hur mycket som helst!! köpte 3tröjor till mig, fordrade regnkläder till tösen, ett måste när hon börjar på dagis om 4månader =( usch. fotoalbum, julkort, julklappar, skärp, kläder till tösen, fars dag present m.m. Funderar på om jag ska åka dit när jag får lön igen.

 det här kortet skulle jag ha använt i minalmenacka, men det gick tyvär inte för bilden var för liten =( men visst är hon söt?

RSS 2.0