storstädning

som ni förstår på överskriften så har jag, jesper och johannes storstädat. håller fortfarande på men man måste ta en liten paus ibland. men kök och johannes rum är klara, vi slänger massa saker och torkar skåp m.m. igår var vi på forbollsmatch i kinnahult, johannes gjorde ett mål. det var kul att se!!! men vädret var så där, det var sol-regna-sol-regna så det var gott att komma hem sen. på kvällen var vi hos Anders och hans barn, vi grilla och hade det trevligt. Åkte hem vid 24tiden. men jag var uppe vid datorn en stund. Det har inte hänt så mycket mer denna helgen faktiskt.


helt slut

man kan inte klaga på vädret denna veckan, det är synd bara att man inte har legat på stranden. I går kväll var vi hos ett par kompisar och vi grillade grillspett, det var såååå gott! Terje gjorde en sån god drink med "bacardi buzz" kommer ej ihåg, sen med hallonsoda och frysta hallon. mums säger jag bara. Vi hade en väldigt trevlig kväll!!! Idag skulle jag hjälpt grannarna med deras nya hus, men de ville ha lite packhjälp om två veckor istället. De ska flytta om tre veckor, sen kommer en annan tjej att flytta in här. Men inte att jag blev ledig ändå.......nä då. Jag har skyfflat sand och sten hela dagen, hur jobbigt som helst!!!! usch. Nu har jag lite ont i ryggen för att det var så tungt. Men det blir nog bra när det är färdigt.

Gayo har så klart legat i trädgården hela helgen när det har varit sånt här väder och då kan ju inte lilla Elvis vara inne. Så jag tog ut honom i koppel en stund igår, tror ni han ville in sen? Nä, han skrek hela dagen så jag fick väll gå ut en gång till! När han vaknade idag skulle han ut igen. idag sprang han lite lös själv, men jag var hypernarvös, kunde inte koncentrera mig på någonting annat än att se var han gick någonstans. Jag vill inte att det ska vara en utekatt för jag är så rädd om honom. Är rädd för att han ska bli påkörd eller att någon ska vara elak mot honom. Han är ju min lilla gubbe. Nu ligger han på stolen gämte mig och stensover =)

Jag längtar till min semseter, men det är många veckor kvar. Vi har semester v 29-32 det ska bli så underbart skönt! vi ska vara i falkenberg en vecka, sen har vi inte bestämt något mer. Nä, nu ska måste jag sjölja mitt hår för jag har inpackning just nu. ha det bra alla!!!


äntligen

ja, det är väll några månader sen jag skrev sist men det är för att jag har koncentrerat mig på skolan. och jag fick reda på i onsdags att jag blev godkänt, helt j..... underbart! nu ska jag inte äppna en bok på evigheter. helgen har varit jättebra, umgåts med vänner, grillat, vart ute och gått flera kilometer, kolla grannarnas hus som dom håller på och renoverar m.m. och inte minst av allt, vädret kan man inte klaga på!!!!
på jobbet håller vi på och går en massa steg, har svårt att komma upp till 12500steg/dag, men igår och idag har jag hamnat på 17-18000 steg. ( är lite stolt) men det är sista veckan vi håller på med nu. borde ha massor att skriva, men tydligen har jag glömt allt.....lättast är att skriva lite varje dag.

RSS 2.0