party

Inatt sov saga över hos sin kompis för första gången =) hon lånade oliwers vagn. det var ovant att gå upp så tidigt men det gick faktiskt bra. när jag kom tillbaka så låg saga i åsas famn, de hade sovit så....=)
sen skjutsa jag in åsa till borås för hon skulle börja jobba.

nu har jag fått tag på en barnvakt och inte är det pappa till saga!!! saga har träffat denna några gånger men saga är hur snäll som helst! ska bli riktigt kul att gå ut i morgon och full kommer jag bli. nu röjer vi gärnet i morgon åsa! måste ju ta igen lite...berättar på söndag om äventyret.

saga är inte riktigt 100 och är lite orolig för henne. synd att hon ska ha en sån mage, dt är nu 5dar sen sist hon bajsade.

åsa bjöd hem mig ikväll för att umgås lite men jag är inte riktigt hundra så jag valde att vara hemma och kurera mig så jag är på topp i morgon kväll när vi ska ut. Det brukar ju hjälpa med lite sprit =)

vad kul det är att sätta in lite bilder!

här är hon liten prick....=)

här sover hon gott med julius

yes yes yes

Min bil gick igenom taack vare ulrik, hade  han inte  hjälpt mig så hade jag fått ombesikta den och det hade kostat  400 kronor till! så tack tack tack ulrik för hjälpen du är en klippa!!!! =)
medans jag besikta min bil så var moster camilla, viktor och julius barnvakt. de tyckte det var lite tråkigt för hon sov hela tiden. vi köpte sen pizza för att äta lite middag.

sen kom åsa för hon skulle ta med sig saga på bussen, kunde inte ha henne i bilen. saga somna i åsas famn med en gång nästan. tur att hon inte skrek....=)

här kollar de på ankorna i stan

hon sover så gott hos åsa
sen tog ulrik bilen för att ta bort gallret igen, tack än en gång. sen åkte jag in till borås för jag skulle spela brännboll med mina arbetskamrater. åsa ville gärna vara barnvakt och visst säger man inte nej till det. hon hade det så bra här men tydligen så spydde hon ner hela åsa....=) när jag kom och skulle hämta henne så sov hon så gott i hennes famn. tur att hon är så snäll. det var kul och spela brännboll, med det var jobbigt, har ju ingen kondis för fem öre!!! sen grilla vi lite korv, det var kul och mysigt.

oliwer gillar saga mycket, han vill pussa och krama henne hela tiden =)
här är en av deras puss stunder =)

nu sitter jag hos åsa och skriver för jag ska sova här inatt, jag ska åka och besikta ulriks bil i morgon bitti i .uliricehamn. tiden som jag ska vara där är  07.10 =) så i morgon ska jag upp 05.50. saga ska vara hos åsa och oliwer.

pappa?

Ja, nu har saga en pappa på ett papper men tydligen inte i verkligehet. det är tur att hon inte blir dålig eller nått så man måste få tag i han, för han ringer inte ens tillbaka! mycket viktigare att skaffa en tjej än att bry sig om sin dotter. han vill ju inte ens ha henne en kväll. det är ju nu som det är lättast att ha henne! han kan köpa presenter till sin son för saga behöver han inte tänka på mer. =(

snart ska jag åka och besikta bilen, är lite narvös att den inte ska gå igenom men jag hoppas verkligen det!!! det märker jag om en timma. camilla ska snart komma och passa saga för hon kan inte följa med.

nu har jag klippt ner min häck lite, men är inte riktigt klar. får ta det sen när jag kommer tillbaka efter besiktningen. min lilla tös ligger i vagnen och sover, hon tycker om att ligga där.


varit hos mina snälla vänner idag

Idag på föräldragruppen pratade vi om smakportioner, det såg inte så svårt ut =) det var rätt roligt idag för vi kom in på lite konstiga ämnen. Som en hade hört: mår man illa under graviditeten så får man smart barn. då konstaterade vi att det var inte många som var så smart i våran föräldragrupp =)
sen åkte jag och handla lite mat och sen skrev jag under de sista papprerna om faderskapet. skönt att det nu är klart. sen åkte jag till åsa, vi åt middag tillsammans och det var så gott. hungrig var jag oxå. sen hjälpte snälla ulrik mig med bilen för jag ska besikta den i morgon, jag hoppas verkligen den går igenom! sen tog jag och åsa en promenad, det var gott men jag blev faktiskt lite trött. Saga fick låna Oliwers vagn =)
Sen bjöd åsa på rostade mackor, tror ni det satt dumt i min mage? NEJ, var hungrig efter promenaden. sen körde ulrik saga hem för jag hade inget baksäte i bilen. usch vad kortfattad jag är idag....jaja, det blir mer sen.
fråga sagas pappa om han kunde ha saga på lördag för jag och åsa ska ut och festa, men har inte fått något riktigt svar än. hoppas på det för då kommer vi ha kul!!!

2 snygga brudar =)

mammas lilla prinsessa. puss på dig min nälskling



problem med magen =(

I lördags var vi på kalas hos min pappa, det var trevligt och träffa alla syskon =) sen åkte jag till svenljunga för jag skulle hämta ett papper angående bilen. var inte meningen först att jag skulle stanna där för jag skulle hem till robinson, men jesper ville träffa saga så han tog in henne. sen blev det så sent med robissonoch en film att jag sov över där. på lördagen städa jag min bil för att jag ska besikta den på torsdag =( sen åkte jag och hämta åsa för vi skulle grilla korv vid ulriks garage =) det var mysigt och sitta där. sen åkte vi hem till åsa och satt där en stund. saga hade ont i magen det syntes och hördes, hon har inte bajsat på 5dar. när vi satt där så maserade vi hennes mage och även jesper gjorde gymnastik på kvällen. Sen på natten kom det en rejäl laddning och det har det även gjort idag. nu ska jag ge henne lite matolja när jag ger henne modersersättningen. på söndagen blev det och kolla tv...idag har det inte blivit så mycket gjort förutom att jag  har tvättat. Det är skönt när det är klart.

morgon glad liten prick


stackare, hon kommer få mammas dubbelhakor =(


kalas

tur att saga har sovit bra i allfall, men hon har fortfarande ont i magen. =( jag ska göra lite gymnastik med henne och masera magen gör jag jätteofta nu. snart ska vi på kalas hos pappa, tänkte hon skulle ha en söt liten kjol men det är inte bra väder så det får bli något annat. sen ska jag åka till svenljunga och hämta papper hos jesper.

hade ett kort här på saga och hennes pappa, men var tvungen att ta bort det. (kortet var jättebra annars, jag var en dag där)

vilka fina ögon, lik mamma =)

en av våra mysstunder


00.30

ja, kom hem precis nu efter har varit hos åsa, ulrik, oliwer och lilla ville. de bjöd på grillat mums =) sen kolla vi på ensam hemma 2 och sen någon annan film som vi slötittade lite på för vi hade fullt sjå att få saga att somna. hon var jättetrött men h ade ont i magen, hon har inte bajsat på några dar igen =( åsa gjorde lite gymnastik med henne som hon gjorde förra gången och det hjälpte! hon var så trött men hade jättesvårt att somna, till slut somna hon i åsas famn. hon känner sig trygg där för hon har träffat henne så mycket nu. när saga nu låg i oliwers vagn så låg hon där och prutta=) men jag hoppas verkligen det kommer lite annat oxå!

jag skulle vara redig och gå ner till stan idag för jag och åsa skulle gå på marknaden, men när jag såg vädret så hoppade jag det för det regna och jag har inget skydd till vagnen. Så vi gick till barnvagnscentralen och köpte regnskydd. såg jättefina kläder, men jag betalar inte 280kr för en tröja o byxor.
sen tittade vi förbi till åsas mamma för åsa skulle hämta ett paraply. vi gick runt lite och kolla på marknaden, sen tog vi lite lotter. skulle vi kasta pil och då vann jag en hammare som jag gav till oliwer, hade velat vinna ett kramdjur men sån tur hade jag inte. sen tog jag ett kast i fiskedammen och vann ett sött litet djur. tänkte först ge den till oliwer med, men sen så tänkte jag att det är ju sagas första markad så hon måste ha något minne från det. Sen åt vi mat på macdonalds. träffade en gammal arbetskamrat som jag inte hade sett på länge, det var trevligt och hon läser min blogg oxå, det är kul!!!
hammaren som man vann och fick i huvudet några gånger av åsa =)

åsa och oliwer

sagas fösta vårmarkands nalle

ja, detta är ju typsikt åsa som jag ska berätta om. åsa skulle visa oliwer en gris som gjorde något och hon satt på huk framför vagnen. sen såg jag två "kossor" som flög runt i ett snöre och jag peka upp så åsa skulle se dom. (de var häftiga) nu skrattar jag när jag tänker på det.... jo, hon reser sig upp och vänder sig om och ser dessa komma emot henne och hon hoppar till och skriker. alla som stod runt omkring henne kunde ju självklart inte hålla sig för skratt, jag skratta så jag nästan vek mig! kanske inte låter så kul, men och se henne det var kul!

sen åkte vi hem en stund innan vi skulle åka till åsas kompis. vi kollade på lite roliga klip och fruktansvärda klipp. De roliga skratta vi gott till =) men vi såg ett litet barn som låg med en cobra orm som högg henne i huvudet flera gånger!!! de hade ju tagit bort giften men att bara se det var ju hemskt!!! hur kan man lägga sitt barn gämte en orm? sen såg vi en orm som sluka en hel minigris =( ladda upp lite nya bilder igen för hon hade kvar sin bluthooth i väskan =) oliwer gillar ju att klappa saga och pussa henne och det gjorde han även idag, bara att hon vissade tacken genom att spy han i ansiktet....oliwer stod där helt förskräckt och jag och åsa bara skratta!

sen fick vi fika hos åsas kompis, hade en jättefin lägenhet och snyggt inredd. vi satt där i ca 2 timmar och vi hade jättekul när vi satt där och prata. idag har jag skrattat väldigt mycket =)
TACK ÅSA FÖR EN HELDAG MED DIG!!!=)

så här glad var hon igår när hon vaknade

sagas kusiner som hon träffade igår

badat

Idag sov jag och tösen ända till kl 11.00 det var så gott =) sen vid middagstid åkte vi och handla present till morfar för han fyller år på lördag. sen åkte vi till min moster camilla och mina kusiner. Somna i julius knä....nu ligger jag i babysittern och är nybadad, men jag bara skrek hela tiden för jag var nog lite hungrig, men nu är jag så nöjd när jag ligger här och kikar på mamma =)

I morgon ska vi träffa åsa o oliwer vi ska på vårmarknad, det ska bli kul. undra om man köper något?

första premiär doppet för ca 6veckor sedan =)


Åsa, oliwer och saga. Oliwer gillar saga, han är så försiktig när han ska pussa och krama henne



på väg hem från fotograferingen

präst besök

ja, nu har prästen varit här och hon verkade jättetrevlig. nu vet man lite hur man ska göra i kyrkan m.m. Hon fråga om vi ville läsa något eller sjunga, nä tack....hatar att prata inför folk! Så nu kommer hon heta Saga Elisabeth Amanda Eckerström =) Fint va?

på fm var åsa här, vi lar in alla bilder på saga som vi har tagit, hade knappt inga bilder innan och nu har jag massor på min lilla tös! =) Det tog tid, i allfall de som var i min mobil för det var tvungen att gå via bluetooth...


här är hon fyra dagar gammal...=)mystund med sagamystund med saga

Göteborg!

ja, nu har man kollat lite på melodifestivalen =)
igår var jag och åsa i gbg, vi blev sminkade, fixade håret och fotograferade oss. lilltösen var med oss, det gick väldigt bra förutom att hon blev lite hungrig i slutet. Vi hade en jättetrevlig dag med mycket skratt och massa klädombyten =) en del kort blev jätefina på oss men vi köpte inga för det var svindyrt...
sen grilla vi hos åsa o ulrik när vi kom tillbaka.
När vi åkte till gbg så såg vi en buss som var helt utbränd, usch. tänk er två virrhönor som ska hitta i gbg, ja just precis så gick det. var inne i centrum på en liten siesing och på hissingen =) till slut hittade vi till nordstan. blev lite sen men det gjorde inget för vi fick sitta där i en timma innan vi kom in.

nu är sagas dopklänning klar, vi ska dit i morgon och prova den, hoppas den blir fin är väldigt nyfiken på hur den ser ut. ja, dopet börjar närma sig. prästen kommer på tisdag och tösen ska heta. saga elisabeth linnea eckerström. kanske byter ut linnea till ingrid, vi får se...

Glad

igår var mamma glad hela dagen för man kunde ju inget annat när man fick världens goaste leenden från sin dotter när hon hade ätit mat =) oh, det är nästan som jag inte vill hon ska bli större, är helt lagam nu tycker jag. Sen bada hon för hon hade spytt så många gånger under gårdagen, vet inte varför hon har börjat med det...

I lördags köpte jag nya däck till bilen för de var inte godkända, sen åkte jag ut till ulriks garage. Han var så snäll och bytte dom åt mig!!! Tusen tack!!! massa kramar till U, bli inte svartis nu åsa....hihi. saga låna Oliwers vagn så länge och så spudde hon jättemycket så hela hon blev blöt. Tur det inte kom i vagnen, phu. Snälla åsa fråga om jag ville följa med till hoffsnäs och grilla och det är klart jag ville det istället för att vara ensam. Men klockan blev så mycket att vi grilla hos tony och terese istället (åsas bror) Det var så gott med mat för jag hade inte ätit på hela dagen. Sen spela vi lite spel, vi spela plump och jag vann båda gångerna fast jag aldrig har spelat det innan. Sen blev det lite uno och sanning och konsekvens =) Tur man inte tog konsekvens för då hade man fått gräva två hål hihi. Åsa skulle göra armhävningar och jag skratta så för det gick inte så bra....goa åsa. Saga var så snäll hela kvällen, somna först hos åsa och andra vändan somna hon hos terese. Hon prata och gossa med saga och hon låg så gott i hennes famn =)

idag hade vi sovmorgon, det var gott för jag var lite slö....om två timmar ska jag börja tvätta, det är inte kul men nödvändigt. sen blir det nog inte så mycket mer gjort idag kanske.

det här är min lilla tös när hon var mindre

veckan som har varit

Idag är det en slappa dag för mig och Saga, det är skönt det. Vi har varit i affären nu och hon somna, så då passar jag på och skriva lite i min blogg =)

Igår var det en heldag i knalleland med åsa och oliwer, det var jättekul faktiskt. åsa skulle vara min hjälp och kolla ut en klänning till dopet till mig. hitta en jättefin på gina tricot. sen tog vi en fika med bulle och cocosboll =)  lite senare åt vi macdonalds, det var gott men väldigt onyttigt...nu kommer jag väll inte i min klänning! vi hade roligt när vi kollade kläder på presentknallen, där fick man 3plagg för 100kr. köpte en badräkt, en klänning till jul och en rosa kofta. det var nästan som jag och åsa hoppa in i lådorna för att gräva =)    

I söndags var vi och kollade på julius när han spelade match mot föräldrarna. Killarna vann så klart =) trodde det var varmt och gott så jag hade ju inte tagit på mig så mycket och saga  hade finkläder. Å va jag frös! Var gott och komma in i värmen sen.

Kommer inte ihåg vilken dag det var men jag åkte ut till åsa för vi skulle grilla. (fredag kanske) Varken jag eller åsa hade grillat innan.... men åsa gjorde det skitbra fast jag stod och skratta! varje gång hon skullle vända köttet så stod hon o skrek lite bara för att det började brinna lite, men hon hade mitt fullständiga stöd =) Vi har kul ihop. Sen kunde hörde vi en film via deras box, mysig kväll.

I lördags var jag hos jesper för att hämta lite saker, han bjöd på grillat. Det var varmt o gott så vi satt ute. Spelade lite boll med johannes, det var kul! På kvällen somna jesper, fråga om han inte skulle ta vara på tiden när hon var där, men han var trött. men annars orkar han vara uppe halva nätterna när han är ute.

i morgon ska jag på föräldragrupp för första gången, det ska bli riktigt kul! Sen kommer pappa och Lisbeth på efm, ska bjuda dem på lite fika =)

RSS 2.0