helgen slut?

herregud var tar helgen vägen? det bara sa puff så var det slut!!! ja, i fredags kom jesper hit och vi åt revben, kolla idol och en film. den dagen....sen på lördag fm kolla vi en film till, jag och saga åkte på kalas för oliwer fyllde år, gud så stor han har blilvit. det var ju inte längesen åsa var gravid! bjud på fika och jättegoda tårtor mums =) var lite sugna och gå ut med marina för hon fråga åsa om hon ville ut, men tyvär så fick jag ingen barnvakt, men jag hopppas det blir fler tillfällen. kolla film, åt godis  och drack cola, gott i gott gott. ja och nu är det söndag som bara har sprungit iväg oxå. jobbet fråga om jag kunde jobba idag men jesper orka inte ha saga när han hade feber och var dålig.
det var kort o gott min helg. I onsdags blev det varken öpnna förskola eller sim för hon hade feber min lilla tös, 38grader hade hon. köpte alvedon och sen dess har han inte haft mer feber. synd o missa simmet men vi tar nya tag på onsdag.

I tisdags köpte jag sagas års klänning, kunde inte låta bli för den var så söt!!! sen köpte jag en till klänning som hon kan ha lite senare tillfälle. nä nu får jag ta hand om min lilla gumma.


ha det så bra

 Ett års klännignen =)


 Var bara tvungen o köpa

 mammas charmtroll nummer ett!!!

dyk dyk =)

Förstår inte detta att jag har varit så trött denna veckan, orkar ju inte göra ett piss förutom att ta hand om min lillan. det är väll idag jag har kunnat röja upp lite papper med det är ju mycket kvar att städa ändå, vattna blommor, damma, dammsuga, torka golv, toa ja, usch orkar inte tänka på det!!! får ta en dag i taget...

idag var vi på öppna förskolan igen och sjöng lite, det gillar hon. som tur så somna hon på vägen hem så att hon var pigg när det var babysim. det var sista gången idag och saga dök två gånger under vattnet, hon var så duktig och höll andan. =) hon var inte ens berörd för när hon kom upp ur vattnet så log hon sitt fina leende. men vi har skrivit upp oss på fortsättningskursen då det blir att bada nästa vecka igen =) det kostar 570kronor för 10ggr, det är det värt när jag ser hur roligt hon tycket det är.

I morgon kommer åsa o Wille och hälsar på det ska bli riktigt kul, har inte träffat dom på ett tag...sen träffar jag henne på fredag igen =)

Hur kan man glömma sin pinkod i mobilen som man har tryckt på så många gånger??? är det rent minnseförlust eller vad. skulle trycka in min kod på fredag, koden var helt väck från minnet men jag testar 2ggr, fel kod. vänta tills lördagen för att se om den skulle dyka upp i huvudet, testa igen, NEJ!!!! Ja ,det var ju bara att maila hailbop och vänta tills idag när man fick sin PUK kod, men nu har jag sparat lappen så jag har en hemma ifall hjärnan spelar mig ett spratt fler gånger. Har tittat lite på ny telefon, men det finns ju så många att välja bland.

RSS 2.0