stor tjej

idag var vi på bvc och vad hon hade växt! nu väger hon 3915g och följer kurvan jättebra, stolt mamma =) sen lämna jag in min deklaration, det ska bli gott o få lite pengar tillbaka, det behövs... Sen kolla jag på klläder till mig som jag ska ha på dopet, det får väll bli någon fin sommarklänning. Jag o Åsa ska kolla på det nästa vecka. Ikväl åkte vi till Åsa, Ulrik, Oliwer o spralliga Wille =) Sa till åsa att det är ingen hund utan en bäbis =) men han är så snäll och kelsjuk så det är inte sant. Han blir så glad när man kommer och det är roligt. Ulrik grilla gott kött o åsa gjorde en jättegod vitlöks sås, mums var det i allafall. Tack för en trevlig kväll!

Nu har jag försökt lägga Saga, jag hoppas hon somnar. Hon har varit väldigt gnällig de två sista dagarna, men det kan vara att hon växer sa de på bvc.


helgen

I fredags var jag hos åsa o ulrik, de bjöd på grillat som var jättegott!!! Ulrik skulle hjälpa mig att byta mina däck men de var för slitna så det var ingen ide. men han ska kolla på ett par däck åt mig i morgon, hoppas de passar....Satt där till 24.00 på natten, sen var det dags att åka hem för Saga vaknade.

I lördags åkte jag till Terje o Marie, det var längesen jag hälsade på dem. Stannade först i svenljunga för att lämpa av mina däck, men det stod bilar överallt så jag kom inte till. han hade sina "nattvänner" där igen. skulle bara in och hämta min mp3 spelare för jag ville ha den när jag är ute och går med Saga. han blev irretarad och kallade mig din jävla hagga! Blev vansinnig och kunde inte hålla käften. Han skulle visa sig stöddig för sina vänner, men det biter inte på mig. blev bara att vi har sagt upp kontakten för jag beöver inte ha kontakt med en komplett fullständig idiot!!! ett stort jävla äckel är vad han är. han kan glömma att träffa saga med sitt jävla liv som han lever nu. han är väll rädd för att sova ensam....=) så i morgon ska jag packa hela bilen full med mina saker som han skulle köpa men inte vill betala för. jag slänger hellre sakerna på tippen än att han ska få dem. konstigt nog så känns detta väldigt bra, var inget jag önska men nu är jag faktiskt nöjd. men det är väll för att jag vet att jag slipper prata med en tyken jävel...vi behöver inte ha någon kontakt för jag har ensam vårdnad! =) 

I dag har vi varit hos moster Camilla =) viktor och julius turar om att hålla saga. Saga somna i Julius famn. Det är så roligt att veta att hon trivs där, har redan bokat upp dem som barnvakt och de blev väldigt glada! När camilla höll henne så låg de och myste i nästan en timma =) Har börjat lämna ut lite lappar om dopet, hoppas alla kommer som jag bjuder, det vore kul. Sagas faddrar kommer vara Camilla/per och Marie/terje.  

livet är inte rättvist....

Jag grät jättemycket igår när jag skulle lägga mig så jag kunde inte sova. Jag tänkte på hur jobbigt de måste ha haft det, kan inte ens föreställa mig det. tänk och sitta där med sin son och bara veta att han har några timmar kvar....usch. de hade nog gjort allt för att träffa sin son igen medans det finns föräldrar som skiter i sina barn. kan inte förstå det, man kan inte ta allt för givet här i livet. var hos mitt ex igår, funka jättebra till en början. saga sov jämnte han i soffan och i famnen. sen började kvällen närma sig, då var det mer intresant att prata med sina kompisar på datan för han ville ha någon o gå ut med. hans tjejkompis ringde, då måste man ut från lägenheten för att prata. vet inte rikitigt vad de har för relation till varandra, men tydligen är det så hemligt att man måste gå ut. hon har ju en kille....jaja, jag skiter i det. sen skulle man spela gitarr och kolla jobb. saga var inte intresant längre och där satt vi som två fån. blev besviken och irreterad så vi åkte hem utan att säga hej då, igen.....men nu får det vara bra! bättre han har sitt supa liv och jag tar hand om min söta saga för hon är mitt allt och elvis så klart. han var så gossig igår.....men smal. Hade fästingar på sig igen som han inte hade tagit bort. sa till att du får ju ta bort dom!

idag ringde han sa att elvis är sjuk. ja ring vetrinären då sa jag, sen jag kollar tv!!! att inte jag gick i taket, viktigare att kolla film än att katten blir bra....hoppas verkligen han tar tag i det annars blir jag sur. funderar starkt på att ta tillbaka han igen om det ska vara så.  nu ligger min goa tös och sover i  vagnen, vi  har varit i affären.

gråter

sitter här och storgråter för att jag läser om lilla viktor som dig i cancer, han blev 1,5år. gå in och läs bloggen, vilken kamp för dom. kan nog aldrig förställa sig detta.

http://denstarkastestjarnan.blogg.se/

nu ska jag fortsätta att läsa....

besök

idag har det varit underbart väder och var ute och gick en snabb promenad i en timma, det var skönt. Sen så kom Emilie med mamma och syster och hälsade på, det var riktigt trevligt. Saga fick två bodissar och en jättegullig klänning med kortbyxor =) Sen fika vi lite grann. Idag har saga varit väldigt ledsen, vet inte varför...

Igår var jonny här, vi satt på verandan och åt glass i solen, det var inte dumt! Sen kom Jesper, han var här i borås för han hade gjort dna testet. vi får svar om ca 2veckor. Passa på och bada saga så jag kunde ta de första korten i badet =) hon tycker det är så skönt. Usch vad jag är sugen på godis nu, men det är väll för att det är fredag.
Nästa vecka ska jag köpa tyget til sagas dopklänning så de kan börja att sy den. Bokade upp församlinghemmet så alla får plats efteråt.

skrivtorka

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=170994

här kan ni få presenkort om ni blir medlem.


Just nu ligger saga och sover ute i vagnen, det är ju underbart väder ute. Sen ska jag bada lilltösen för det behövs och hon tyckte det var så gott sist. Idag har vi varit i svenljuga och hälsat på pappa. Påsken var lugn och bra för våran del. Var hos min syster på påskafton, där de hade gjort god potatisgratäng med kött. mums! idag står det still i hjärnan, vet ej vad jag ska skriva....

ha det bra

kort

idag fick jag min akort som jag tog hos fotografen när jag var gravid, det var kul. ska lägga upp dom här sen. Idag var vi på BVC och hon hade gått upp till 3070g nu, så nu känns allt bra. Jag är så glad och lycklig över att ha min lilla tös här hemma.

Igår var vi och hälsade på Oliwer och åsa, vi följde med oliwer till tandkäkaren för att han hade slagit i en tand, stackars lill kille. Sen bjöd åsa på spagetti och köttfärssås lite snabbt innan jag och saga skulle åka in och ta DNA test. Hon som skulle ta testet sa t.o.m att hon var lik pappa. Fråga jesper om han kunde komma på fredag eller lördag kväll, men det kunde han inte för han skulle ut och supa och träffa sina "kompisar". han har träffat dom varje helg och kunde inte avstå en kväll för sin dotter...men träffar han henne inte nu i helgen så behöver han inte bry sig mer. då är det över en vecka sedan han träffa henne!  jag lägger inte ner mer energi på han nu, han väljer ju ändå bara att supa sig full. han är ute ikväll med...ja, så intreserad är han då inte och träffa henne! När vi kom hem sen så låg vi i sängen och myste igen.


gravid i 7e månaden





3veckor idag

vad tiden går fort, redan 3 veckor sedan jag låg där i värkar...helt otroligt. Idag ringde min chef hon ville jag skulle komma och visa upp saga, fick jätte fina kläder utav mina arbetskamrater. Jag satt där en bra stund för kristina som oxå är mamma ledig var det, vi prata mycket barn m.m. Sen när vi kom hem la jag mig jämte saga, det är så gott när hon håller mig i handen.

I morgon ska vi gå ner till försäkringskassan och lämna pappaer, jag ska se om jag får lite bostadsbidrag, det vore ju inte dumt. Nu ikväll ska vi till Camilla för julius och viktor vill träffa lilla tösen. jesper har inte träffat henne på länge heller och det verkar inte som han vill det heller. är på han ofta om han kan komma hit och träffa henne, men allt annat går före...han kanske ändrar sig.

sagas berättelse

mamma verkar vara slarvig på att skriva så då får jag göra det i stället.

Saga
I torsdags åkte vi till pappa och elvis och hälsade på för pappa kom inte hit. jag sov mestadels hela tiden, men det var trevligt och träffa pappa. han spelade påp gitarren men det lät inte bra så jag började skrika, han kan sjunga barnsånger istället för mig. Sen lånade jag johannes vagn när jag och mamma skulle ut och gå, pappa skulle städa trappan.

i fredags var det dags för Bvc, hade på mig fina lila kläder som mamma hade fått från en arbetskamrat. blev arg på mamma när hon först ska ta av mig och sen på igen.....så jag sa ifrån med ett väldans skrik! mamma blev glad i och för sig när de vägde mig för jag väger nu 2880g! har gått upp 210g på en vecka...
sen åkte jag till farmor för hon ville träffa mig, sov nästan hela tiden där förutom när mamma skulle ge mig mat sen när vi skulle åka. Sov gott i framors säng. Farmor bjöd mamma på god mat, men jag fick inte smaka =(
Sen åkte vi till mammas jobb inom facket, de hade väntat länge på oss. De höll mig gärna och sa att jag var så fin o liten. Fick jättesöta kläder utav dom men de får jag ha till sommaren när jag har blivit lite större =)
Sen åkte vi till affären för mamma skulle bjuda en kompis på tacos, men när vi kom hem så hade hon glömt köttfärsen!! hur kan man glömma det....mamma mamma...=)
så när helen kom så fick vi gå till affären igen, men jag somnade i min goa vagn. Fick kläder igen, det var alfons åberg och pippi på dom. vet inte vilka det är än....=)
på kvällen blev jag riktigt arg igen för att jag inte fick ha ett finger konstant i munnen, förstår de inte att jag vill ha det! Så mamma och helen turades om =)
sen somna jag gott.

idag lördag så tog jag och mamma en sovmorgon, det var gott. idag var det första gången jag badade, det var så underbart gott. blev arg på mamma för jag ville bada mer!!! fråga pappa om han ville vara med första gången, men han ville tyvär inte det =( vet inte varför....
så mamma tog upp mig ur badet och la mig i en cap, mysigt och ligga i en sån helt naken i mammas famn....=)
så nu luktar jag gott och är så len.
sen la vi oss i soffan och gossade i 2timmar. mamma luktade mig i håret flera gånger, förstår inte varför...hihi

älskar dig mamma!

mamma
jag älskar dig över allt annat oxå, du är så gooo!!!
ja, det finns ju inte så mycket mer att tillägga förutom att jag är lite glömsk tydligen. Det var en trevlig dag igår.
Var roligt och h älsa på arbetskamraterna lite, nu är det bara tullen kvar som jag ska besöka. Det får väll bli någon dag.

knalleland

Idag  har jag och saga varit i knalleland med åsa och oliwer. Vi kollade tyger och mönster till hennes dopklänning, såg ett jättefint tyg som var lite cream aktigt =) Sen satt vi i amningsrummet för saga hade blivit hungrig. nu är det lite lättare för nu vaknar hon mer självmat när hon är hungrig. Sen tog vi en fika. Självklart tittade vi på massa söta barnkäder, tror ni det klia i mammas fingrar? hihi.
Tack åsa för en trevlig dag!

sen när vi kom hem var vi så trötta att vi gick o vila en stund, mamma var helt slut! När jag tittar på klockan är det dags o väcka henne nu. Igår sög hon på tummen för första gången, det är gott o ha fingrar i munnen, något o suga på. Idag använde jag mina kläder som jag fick utav marie o terje, de var jättefina. Vilka goa byxor.....

nä, nu måste jag väcka henne, får skriva mer i morgon för då tänkte jag bada henne.

RSS 2.0