vändning =)

Jag och saga har varit hos jesper sen i onsdags, har inte gjort så mycket för saga har varit väldigt gnällig och har haft feber. På lördagen var vi och hälsa på per och emilie, de hade fått det riktigt fint i deras hus! vi åt tacos och kika lite på tv =)
igår skrek jesper till och sa att hon hade vänt sig i sängen, men trodde inte riktigt på han. jag tänkte; jag som har väntat på detta så missar jag 1a gången...ja, tydligen så gjorde jag det. men hon vände sig om idag oxå så nu har jag oxå sett det =) mamma blev så glas då!!!

betalat mina räkningar och då blir man mindre glad, men det är skönt att det är gjort nu.

saga har varit så lös i magen efter sin förstoppning så jag måste ringa bvc i morgon o se vad man kan göra för att stoppa dom här diareerna, för har hon det på onsdag så kan vi ju inte simma =( det är bara två gånger kvar men har redan anmält mig till fortsättningskursen.

                     


min tös är ett halvt år nu =)

I dag har jag och saga varit  och hälsat på åsa, oliwer o ulrik. så många pussar som jag har fått idag har jag nog aldrig fått =) de ä så goa sååååå. vi tjöta lite skit, kolla på hennes kläder, sen gjorde ulrik go mat, som vanligt....
sen var jag tvungen och åka hem för att städa upp det sista, det kommer en mäklare i morgon som ska värdera lägenheten. hoppas det blir bra summa. det kan vara bra o veta lite vad den ligger på om jag ska sälja den.

Igår gick jag till mamma och hem igen, det var så jädra gott väder. I dag har det var helt underbart med. får nog ta en liten promenad i morgon. I morgon ska jag och åsa kolla lite kläder. jag köpte jättefina kläder till henne i fredags, hon kommer bli så fin så. hon är redan uppe i storlek 74!!!! hon växer fort.....

I torsdags fyllde min lilla prinsessa ett halvt år, herregud det var ett halvår sen jag var på förlossningen, vad tar tiden vägen? tycker inte det är längesen, men tydligen är det det. mamma o jag var på maxi och köpte lite mat.

 min prinsessa som är ett halvår här.

 va, muckar ni med mig va????


promenad

idag var jag så redig och gick ner till stan och hem, det behövdes kan jag säga! men jag var redig trött i benen efteråt. jag o åsa var o kika i klädaffärer och självklart hitta jag massa sött till lilla saga. ska köpa lite när jag får lön om en vecka. det är så roligt o umgås med åsa, vet inte varför? hihi.

I morgon blir det öppna förskolan och sen läkarabesök och sen babysim så i morgon är en fullspäckad dag =)




uppdatering

ja, det har hänt mycket sen jag skrev sist och jag kommer inte skriva allt heller! har bara inte orkat uppdatera bloggen, men jag får väll bättra till mig lite nu.

jag och jesper har börjat umgås lite mer nu, sen får vi se vad det leder till men som det känns nu så känns det bra. och han träffar sin dotter mycker mer nu. hon har tyvär inte vänt sig än, men det kommer nog snart. hon höll på o vända sig förra veckan men då var ju den där dumma armen i vägen =) hon har varit väldigt gnällig de här dagarana men hon har ju två tänder så det kan ju vara dom som spökar. på onsdag ska hon på 6månaders kontroll. hon älskar gröten på morgonen, men gud så hon sölar min lilla tös.

för två veckor sedan var jag på kräftskiva, det var riktigt kul, men usch så jag mådde dagen efter....men så ska det ju vara. idag har jag tvättat o städat, får fortsätta lite mer i morgon.

i morgon fm ska jag träffa åsa, vi ska ta en liten kaffe o tjöta lite skit =)

 ska göra en förstoring o sätta upp

 ska göra en föstroing o sätta upp

 familjen

 mammas lilla lortgris =)


RSS 2.0