ledig imorgon

Det ska bli gott att få sovmorgon imorgon, men sen får jag städa lite här för johannes kommer imorgon. Har inte gjort så mycket kul denna veckan för jag ty cker dagarna springer iväg.....jag var faktiskt ute och sprang innan idag när jag kom hem. Var inte alls motiverad till det, men hjärnan sa till mig att jag måste röra på mig. Springa är ju det tråkigaste som finns!!! Funderar på att gå en lång promenad imorgon istället, det är mycket skönare. Pratade med min kompis Aziz igår, vi "trackade" på varandra om vem som skulle vinna på laserdomen, vi ska spela det den 30/10 med några till arbetskamrater. Jag har bara spelat det en gång och det var så kul!! Jag är så nöjd med min bil, den drar inte alls mycket i bensin. Skulle vilja se den där filmen råttotolie (vet inte hur det stavas) i helgen, för den verkar rolig. Får väll se om man får med sig Johannes och Jesper =) Läste igår på andras bloggar som jag inte känner, det var lite kul att läsa när man inte vet vilka det är. Men mina kompisar bloggar läser jag i stort sett varannan dag. Igår tänkte jag skriva lite, men jag visste inte ens vad jag skulle skriva? Det vet jag inte nu heller!!! Händer det inte så mycket så blir det inget att skriva.....
Jag och en arbetskamrat var på ekohallen idag och köpte nya gardiner och blommor till kontoret. Det behövdes piffa upp lite där för det var tråkiga plastblommor och vita gardiner. Vi ska göra färdigt det på måndag och det ska bli riktigt kul att se resultatet. tittade på stora hus i katalogen tänk om man hade de pengarna. Ett nytt och fräscht hus....

Glad och trött

Igår var jag ute med min kompis Anne. Det var inte meningen att jag skulle ut först men när killen skulle ut med sin kompis så vill jag inte sitta hemma och uggla. Vi förfestade hos Anne först sen gick vi till Grand och de gick till Brasseriet. Det var kul att drick lite och tjöta.  På Grand var det mycket folk och i våran ålder men musiken var så där. Tråkigt bara att man måste ta bussen hem vid två....men så är det. Jesper skickade massa sms till mig, för han saknade mig =) det var ju roligt att han gjorde det. Imorses var vi så trötta så vi låg länge och gossade. Det var så underbart gott  att ligga på hans bröst och han smekte mig på ryggen och i nacken.mmmmmmmmm. Sen åkte vi in till Borås för att hämta min bil som jag hade ställt där. Sen skulle Jesper hjälpa sim mamma med att sätta upp saker i hennes lägenhet. Hade tusen saker att göra. Sen hämtade vi en symaskin i Örsås. Jesper skulle ha börjat ta bort mattan i hallen idag, men vi kom hem så sent så det får han göra imorgon. Igår följde jag med Emelie in till NetoNet hon skulle köpa något till sitt tv spel. Jag kikade på en kamer och GPS men jag köpte inget. Se här nu vad jag gjorde i fredags, snacka om minne! Tror jag söp bort det igår =) Ja, vi tittade nog bara på tv eller något sånt. Nu ikväll har jag tvättat alla köksluckor för att jag ska fortsätta städa imorgon. Har tvättat hela helgen och det är dödens. Får springa dit nu igen.

Älskar dig Jesper jag är så lycklig!!!!
puss puss

det funka!!!!

Jag blev så glad att jag slapp skriva om förra inlägget, för annars hade jag gjort det nu. Blev så snopen att bara rubriken kom fram, men det är ju min vanliga tur.....
Igår var vi hos två par kompisar som bjöd på tacos, det var längesen jag åt det. Men det var första gången jag testade med banan och det var faktiskt gott. ( Jag trodde inte det först) Sen var alla barnen där, det blev 4st till slut och de stoja och höll i =) Åkte hem vi 23.00 för Johannes var jättetrött. Jag var helt slut hela lördagen, jag var så seg. Jesper fixade lite saker på min bil och tvättade den, den blev riktig fin faktiskt. Ska bli kul att börja använda den sen.....längtar!!!
Skulle vilja åka till IKEA någon dag för det var längesen jag var där. Undra vad man ska hitta på idag? Ja, det ger sig.


kramizar på er mina vänner

jag vann!

I onsdags hade vi temat James Bond 007 och vi skulle ju klä ut oss i något som går i det temat. Jag kädde ut mig till katten som min mamma hade kämpat med. Alla tyckte jag var så söt i den, men det var varmt =) En arbetskamrat skulle skicka över lite bilder som hon tog. En arbetskamrat kom trea, så det var roligt att vi fick pris båda två. Åkte rätt så tidigt därifrån för jag var tvungen att åka buss hem för att jag hade druckit lite. Det var meningen att Jesper skulle hämta mig, men han orkade inte det för han skulle hem tidigt. Igår ringde grannen och fårgade om jag skulle med ut och festa och det säger man ju inte nej till =) Åkte och köpte pizza som jag fick vräka i mig för det blev lite stressigt, men jag fick i mig halva innan Emelie kom. Anne mötte upp oss i stan för vi skulle förfesta hos Emelies kompis Nathalie. Det var kul på förfesten, men ute på Harrys var musiken botten. Jag och Anne var nog lite för gammla för den musikensmaken för de andra skakade på rumpan som de inte har gjort något annat! Jag och grannen tog två bussen hem, snacka om att man däckade av där. Somnade nästan med en gång. Det var tråkigt att gå hem sen....


Har tänkt att köpa lite nya saker till min bil, men jag får se vad jag kommer ha råd med. Vill ha nya fäljar till bilen, ny sterio och GPS. jaja, det ger sig väll. Nu ska jag ut och kolla hunden för han är ute på gården.

ha det

Sjuk idag

Idag har jag varit sjuk, har haft ont i magen och den riktigt "bubblade" men jag blev glad när jesper kom hem för då hade han köpt en fin golf till mig som vi hade sett på blocket. hans jobbakomkpis skjutsade dit honom idag. Den är så skön att köra!!!! Så nu ska jag sälja renault. Den ska vara billig i skatt och bensin. Igår blev jag fin i håret igen, Åsa klippte mig och färgade det lite mörkare. Ska sätta in en bild på torsdag på mig som vi tog etfter vi var klara. Vi åt ärtsoppa med plättar och det var mums för jag hade inte ätit det på jättelänge! Tack Åsa.


Hela kvällen i torsdags tömte vi Jesper garage och åkte till tippen två gånger. Jag frös och var vrålhungrig. Det var inte alls kul....
I helgen har vi haft fullt upp. När Jesper åkte till jobbet vid 11 tiden i fredags gick jag upp och började städa. Det var min städvecka, köpte lite nya blommor och det var roligt att piffa upp det här. Jag hann med alla rum utan datarummet. Sen när gubben kom åkte vi till Östra frölunda för att tömma lite saker i hans garage där. Sen stressade vi hem för att göra iordning oss för Anders och hans nya tjej skulle komma hit. Hon var jättetrevligt och vi hade det trevligt allesammans. Hon hade en liten valp på 19 veckor som Gayo höll på med, det var kul att de lekte lite.
På lördagen ställde vi klockan tidigt för jag skulle till mamma och prova min kattdräkt, då fick jag reda på att hon låg på lassarettet för att hon hade fått ett astma anfall från dräkten. Den fällde så att hon fick svårt att andas, snacka om att jag hade dåligt samvete när jag fick reda på det. Fick åka upp till min syster för att hon fick visa mig hur jag skulle sy den för hand. snabbt därifrån åkte vi till Skövde och Falkping för att titta på bil till Jesper, han köpte en fin golf. Kom hem vid 19.30 och skulle skynda mig in i duschen för jag skulle ut med min kompis Anne. Men när jag fick reda på att de skulle åka vid 21  så tyckte jag inte det var någon idé att gä ut när jag inte kunde få i mig någon sprit. Så då blev det att mysa i soffan och kika på James Bond. På söndagen låg jag och älsklingen och gossade i sängen en bra stund, det var sssåååå mysigt =) Sen började han städa ur Saaben och ändrade sterion i bilarna och jag började sy på min kattdräkt. Jag kan säga att det var inte alls kul. Förstår mamma när hon sa att tyget fällde "lite" hmmm. Sen tog vi det sista i garaget, skönt att ha det färdigt.

Provade dräkten nu som jag ska ha imorgon, tror jag kommer svettas lite....men det är ju bara en kväll jag ska ha den. Jag ska på planeringskonferens både onsdag och torsdag, det ska bli kul. Nu ska jag gå och göra lite mackor åt gubben för han var trött. Hade gått upp tidigt idag.

Ha det så bra nu så hörs vi på torsdag nästa gång med bild på mig och min nya bil.


kramizar


RSS 2.0