Inlagd igen!

Nu har jag fixat klippkort till lassarettet =( Inatt hade jag så ont att jag inte kunde gå! Hade fått en infektion i njurarna och det var inte gott kan jag säga! Kom hem precis nu till min lilla elvis, det var tur det för han hade ingen mat eller vatten, stackare.....
De gjorde ultraljud inatt och man såg att det hade växt från v18 när man gör det vanliga ultraljudet. Lillen sparkade i magen och allt var bra. De sa att lillen hade gott om fostervatten att röra sig i =)
De gjorde två kurvor som oxå visade att det var normalt, skönt! Nu är det bara 7veckor kvar, kan inte fatta det. Måste försöka fixa till det sista med säng, vagn, skötbord och barnstol. Måste ta bort min krockudde innan bara. Fick en liten mobil utav min syster som ska vara i bilen, den var jättesöt! Får även låna en resesäng, hur bra som helst!

Ringde Jesper inatt för att jag skulle medela detta, men det behagades inte att svara där. Och han säger att han ska vara med på förlossningen och skiter och svarar???? Men det är att han har träffat en ny, då är det inte kul och prata med mig! Fråga han igår vem det var helt anmält och så säger han att det är en kompis som heter Börje, Sure! Är så jävla trött på att han inte är ärlig. Som vanligt la ha på luren. Har bestämt mig att jag ska ha ensam vårdnad om barnet för jag kan inte ha en sån kommunikation med Jesper som vi har nu. Han skulle aldrig lägga på luren i örat på Carolina, men med mig är det helt ok? Han ljög innan om att han inte kunde skriva på faderskapstestet för han var uppbokad på annat, ja en dejt som var viktigare! Nä, jag orkar inte detta mer nu med han.  Det låter så bra att han ska vara med på det ena och det andra men när det väl kommer till kritan så blir det ingeting. Prata med han nyss och han säger att han sov...han har alltid hört telefonen innan. Han vill ha delad vårdnad men till vilken nytta?
Ville verkligen att det skulle fungera bra mellan oss, det gick åt skogen alltihop!  Tycker jag har försökt men enligt Jesper är jag bara jobbig. Det är för att jag får tänka på allting nu som man i vanliga fall är två om.....Jag hoppas jag hittar en kille som vill vara "pappa" åt lilla Saga eller Lucas när det växer upp..


lördag

idag har jag varit hos min syster och ätit god mat och fika. Så nu är jag så mätt att magen står i alla hörn. Lekte även med mina syskonbarn, tyckte jag var så smidig =)
Nu är det bara 7veckor kvar, det är helt otroligt vad tiden går fort..
Ikväll blir det väll att glo på melodifestivalen, tycker  inte det har varit någon höjdare än faktiskt....=(
Skulle lämna katten i Svenljunga igentiligen, men jag tar det en annan gång. Blir dyrt att åka fram och tillbaka. Fick reda på att det blir inte att skriva på faderskapstestelsen på måndag, för han kunde inte ta sig in. Det går bussar men det gick ju inte bra att ta den?
Det blir väll skrivet: Fader okänd?

I morgon ska jag på min brors kalas, han fyller 16bast!!! Usch det var ju inte längesen han var liten.....

telefonsamtal...

enligt mitt ex är jag för dyr för ett telefonsamtal....hade jag varit döende så skulle han ha sagt att jag skulle ringa upp. men det är helt ok att ringa från mobilen till vänner i 10min och till sitt gammla ex. men jag har blivit placerad i facket längst ner....=( minst viktigaste.

ja, i helgen blir det lungt som vanligt.....
har haft lite ont i magen i två dar, blir lite orolig för man  vet ju inte vad det är!  men jag hoppas det går över.


kramar till alla mina vänner
ha det bra

kort kommer

tydligen så gick det inte att ladda upp det kortet än, men jag lovar att det kommer kort från fotografen =)

idag har det varit segt på jobbet, ville bara hem och sova!!
pratade med försäkringskassan igen, de hade inte fått in mina papper så jag får väll vänta 1-2veckor till innan jag får besked, tänk så dryga de kan vara.......=(

kort på magen, ej

I fredags fixa åsa till mitt hår, blev jättenöjd!
Jesper följde faktiskt med till fotografen och han kom med förslag m.m. Var hur kul som helst med jobbigt! Jag gillar inte att stå frmför kameran och "posera". Det blev en del bra kort. Jag ska bestämma mig för 5kort, som han ska fixa till med bakgrund m.m.

I lördags firade jag alla hjärtans dag med åsa, vi åt pizza, godis och drack massa god cola! Sen kolla vi film och bara gotta oss i soffan....
I söndags hjälpte jesper mig med min tv box, nu har jag 300kanaler!! Hur kul som helst att titta tv på dagen när det går massa filmer. Jag har varit ledig idag så det har varit gott. Han hjälpte mig även med datan. Det tackar jag verklilgen för att han gjorde det!

happy valentine!!!

ja, det är första gången på 19år som jag vaknar själv på alla hjärtans dag....ensamt men vad ska man göra? Men jag fick massa rosor intatt på msn och fina sms i morses så jag gläds mycket över dem! =) Har inte sovit en blund inatt för katten höll på och sen var jag ledsen och grät för det är 3månader sen storlurven gick bort. Jag saknar han så!!!

Snart ska jag åka och ta kort, jag hoppas de blir bra. Har frågat jesper om han vill vara med på några kort så att vårat barn ser det när den blir stor. ringde nu och sa att jag ska ringa vid 12, fattar han inte att det är planering som gäller? han kommer ringa vid 12 och säga att han är för trött....sviker igen men det är inget ovanligt längre!

Igår var jag hos åsa hela kvällen, hon fixa till mitt hår och det blev skitbra! Är supernöjd! =) Har lånat lite kläder som jag ska ha på mig oxå.

måste ju kolla va han bor.....
skriver mer ikväll sen


trött

Elvis kastrerades igår, när vi hämta han så sov han som en stock i sin lilla bur. Tyvär så skvätter han forttarande!!! Jag får nog tyvär lämna han till Jesper, men jag vill inte det....=(

Snart ska jag till barnmorkan, det ska bli kul och höra lillen hjärtslag igen. Lillen var inte så trött igår kväll som mamma var.

Nu ska jag röja här hemma och se ifall det hjälper.

jäv....försäkringskassa!

Ja, här var jag glad i hågen för att slippa hemtjänsten med mina stora mage och då dipper det ner ett brev igår som säger att jag är bara beviljad 1/4.  När jag pratade med dom idag så sa de: kan du inte göra pappersarbete i hemtjänsten? Vilken värld är de födda i???? Ringde min chef och hon blev inte heller glad! Så nu måste jag överklaga beslutet, skicka iväg en överklagan idag men det tar säkert 4veckor tills jag får svar!! skit, skit, skit säger jag. Så nu får jag ta en semesterdag på fredag och jobba på måndag, pust!

När jag gick in på facebook så fick jag värdens chock! Min kära lilla vän Åsa hade lagt dit det värsta kort som har tagits på mig under hela min livstid, då kan ni förså hur det ser ut! Åsa var inte så snygg på det kortet heller....=) och här försöker man ragga och göra sig fin på facebook.....haha!

Älskar dig ändå åsa!

på fredag ska jag bli nyfrissad av Åsa för jag ska ta kort på magen på lördag. Det ska bli kul!!! Vi ska kolla lite vad jag ska ha på mig m.m lite roligt med experthjälp!
I morgon ska min katt kastreras, det ska bli skönt att slippa det här kissandet och skrikandet. Synd bara att det inte kan bli någon lill elvis =( för han är ju så söt!!!

strul!

ja, det är väll klart att det ska stula sig med försäkringskassan oxå! fick besked att jag fått 1/4 havandeskapspenning fast jag begärde ½!!! ringde dem idag och hon kunde ej svara på det så nu ska en handläggare ringa mig i morgon ang omprövning. det värsta är att det har börjat denna veckan, hur länge tar en omprövning??? massa frågor men inga svar....det märker vi.

blir galen på elvis snart! han skriker och kissar inne hela tiden, har fått tid för kastrering på torsdag, skönt! Jag hoppas han slutar skika så jag kan sova på nätterna, tycker synd om mina grannar som får lyssna på honom. =(


Var och åt thai mat med min jonny idag, det var så gott och trevligt sällskap! Vi brukar äta ihop ibland för båda gillar thai så mycket.  Så nu blir det en lätt kvällsmat för maten står i alla hörn runt magen fortfarande =) mums!


ingen mer hemtjänst!

Idag var sista dagen i hemtjänsten, så underbaet gott!!! Nu slipper jag gå dit på ca ett år i allfall. Skulle igentligen jobba hela dagen men jag kompade för jag och jesper skulle till stan på efm. Tror ni det blev av? Då kan jag säga att det blev som jag tänkte, han kom inte pga han är sjuk. Jag hörde att han var sjuk men han orkar göra vissa andra saker som att sitta uppe med sina vänner till 02.30 på natten! Men jag blir inte förvånad....
Räknar ner mina veckor till lillen kommer....jjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! =)

ex????

ja, just nu finner jag inga ord!!! mitt ex är den nonchalanta person jag känner. i morgon ska vi skriva på faderskapstest men han väljer andra saker före!!! och om du inte tycker det är sant jesper så kan du ju förklara som är viktigare? ingen ide att gå dit om inte pappan kommer....vi får väll se vad han beslutar sig för, men jag vet vad han väljer!

helgen

Min lurv går här och skriker för att han vill gå ut, var ute och gick med han i över en timme i går. Jag får gå ut och "rasta" han idag med, men inte just nu. Kollade på melodifestivalen igår, men jag tyckte det inte var några höjdare till låtar....sen kollade jag på Ocean twelve, dom är ju så bra! Skrev i min dagbok för jag låg några dar efter, det har ju hänt en del sen sist.

När jag var och hälsade på BVC på norrby så hyrde jag 3st böcker som jag ska läsa. Jag började packa min väska igår, mycket tidigt men kul var det =) På tisdag är jag redan i v31, vad tiden går. Ska snart åka och köpa säng, undra vem som ska sätta upp den? Ja, det löser sig nog. Måste förbereda mig ifall den kommer tidigare, men vet ju aldrig. Har fått låna en barnstol utav min kompis Åsa, ska bara lämna in min bil så de tar bort min airbag från förarsätet. Får ringa på måndag. Skulle köpt en vagn utav en kompis men jag kan tyvär inte göra det för jag har inte dom pengarna,det var en fin och fräch vagn. Har blivit erbjuden att få låna en vagn. Skötbord ska jag köpa utav en, det är ett sånt som ska vara på badkaret, det är ju bra när jag inte har så stor lägenhet.

Påminde Jesper igår om att vi ska skriva på faderskapsbekräftelse, fick till svar att jag kan inte....Vad då kan inte sa jag, du har vetat detta i två veckor! Vi får boka om det säger han, men jag har tagit ledigt från jobbet bara för det här. Sa att du får ändra det andra för du boka upp detta senare. Få se säger han. Jag hoppas verkligen han kommer! Jag kan ju inte hjälpa att han har dubbelbokat sig....

Tänk om man kunde vinna lite pengar, va glad jag hade blivit då!

utmanad

Om dig.
1. Hur mycket är klockan just nu? 04.42
2. Namn? Catrine
3. Vart bor du? Borås
4. Hur många barn vill du ha? 3 och ett är på väg nu =)
5. Vill du gifta dig? Självklart!
6. Har du ätit sushi? Ja
7. Favoritglass? 88an
8. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet?  2
9. Humör? pigg

Fyra grejjor.
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Inte nu men har haft värdens goaste lurv!!!
3. Sover du helst själv eller med någon? Helst brevid någon
4. Tror du på spöken? Japp

SKULLE:
1. Skulle du vilja vara längre? Ibland, men nu för det mesta e jag nöjd =)
2. Skulle du vilja väga mer? Haha.. näää men mindre
3. Skulle du vilja ha sex nu? Ja!!!
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Nää är gravid =)
KAN.
1. Kan du röra på öronen? Nej
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Japp
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Självklart
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja, det har jag upplevt nu den senaste tiden....
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Jaha då...
7. Kan dina vänner lita på dig? Absolut.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har redan haft en där
9. Kan du suga? damsuga? både och.....
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja om jag e i en affär jag inte gillar ;-)

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, vem har inte det?
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Ja, 4st
4. Har du någonsin haft sex med någon? ja
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja det tror jag säkert
6. Har du varit full den här månaden? Nej!
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Hehe....
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja, min före detta.
10.Har du haft sex med någon som är tre år äldre? Japp
11.Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?  Ja, min före detta
12.Har du blivit påkommen när du har haft sex? Nee
13.Har du haft sex med mer än tre personer? Ja
14.Har du ljugit på någon fråga än då? Nej!

Jag skickar denna utmaning vidare till;
Alla som läser min blogg =)
 

trött?

Nä, det kan jag ju inte påstå att jag är fast klockan är 04.35 pip. Sitter här och läser andras bloggar, intresant!
Lillen är inte heller trött för den är vaken nu med, men lilla lurv tittar på mig och undrar när vi ska lägga oss. Jag får väll försöka om en liten stund, för jag måste ju somna någon gång =)

sov gott med er!

magen växer

Ja, nu har åsa skickat kort på magen som bara växer. Ska till barnmorskan nästa vecka, får se vad jag väger då, men lillen växer som den ska. =) så underbart och höra lillens hjärthjud som slår så snabbt. undra om jag har gått upp i vikt?



togs vid jul..............................togs förra veckan =)

Som sagt, den växer min lille!!!



avslutat

Ja, nu har våran vänskap med mig och mitt ex är avslutad. vi har varken varandra på msn, facebook eller  i telefonen. Tycker det är synd när lillen snart kommer, men det kanske var lika bra ändå...det ska inte bara vara kontakt från ett håll hela tiden....
Han ville inte ha något med mig att göra efter vad jag skrev så fine!

Igår var jag med mina arbetskamrater och åt thai silk, det var såååå gott! kunde knappt gå sen =)
Nu jobbar jag en halv dag på hemtjänsten, sen dröjer det länge innan jag jobbar där igen! =) gooooottttttt!!!

Nä, nu hinner jag inte skriva mer för jag ska åka om en liten stund.


Trevlig helg!

anonyme

du kanske ska läsa lite mer om sex och samlevnad innan du utrycker dig! för att bli gravid så måste man vara två, men du kanske tror att man beställer det på posten?

nu ligger min sötnos i knät och gossar, men jag blev redigt arg på honom igår när han bet mig! skönt och gå ner till halvtid om 2veckor, slippa det tunga jobbet.....
i morses kom jag knappt ur sängen för jag hade så ont i ryggen. lillen har sparkat som attan idag och tryckt på min urinblåsa...

rastlös

JAG ÄR

[x] flicka
[ ] pojke

[ ] homo
[x] hetero
[ ] bi

[x] kompis
[x] syster
[ ] bror
[x] mamma (snart )
[ ] pappa
[ ] kusin
[ ] småkusin
[ x] lycklig
[ x] ledsen

JAG ÄTER

[x] kött
[x] fågel
[x] fisk
[x] grönsaker
[x] frukter
[x] ost
[x] yoghurt
[x] andra mjölkprodukter


JAG DRICKER

[ ] kaffe -
[x] te
[x ] O'boy
[x] mjölk
[x ] saft
[x] kranvatten
[ ] limsa
[x ] vatten i flaska

JAG VILL HA

[x] pengar
[x ] godis
[x ] choklad
[  ] jobb (nytt jobb)

JAG HAR

[x] släktingar
[x] bröder
[x] systrar
[x] mamma
[x ] pappa
[ ] någon allvarlig sjukdom
[ x] fobier
[ ] inget
[ ] allt

[ ] kort hår
[x] långt hår
[x ] brunt hår
[ ] blont hår
[ ] rött hår
[ ] nåt annat

[ ] pojkvän
[ ] flickvän
[x] en vän
[x] flera vänner

JAG HAR

[x ] varit i ett höghus
[x] borstat en katt -
[ ] suttit kvarsittning
[ ] slagit en kompis
[x] kramat grannen
[x] druckit alkohol
[x] tvättat wc:n
[x] ljugit för min mamma
[x] varit vaken hela natten
[ ] söndrat ett fönster -

[x] sovit med kläderna på
[x ] ätit torkade bananer -
[x] klippt av mitt hår
[x] bitit på naglarna
[x] busringt
[x] brutit ett löfte
[x] suttit på en moped
[x] varit i Helsingfors
[x] simmat med kläderna på
[x] lyssnat på klassisk musik

[x ] hatat någon riktigt mycket
[x] ringt fel nummer
[x] spytt
[x] gråtit utan orsak
[x] varit beroende av någonting
[x] bråkat med någon riktigt ordentligt
[  ] ordnat ett disco
[x] städat upp spyor
[ ] rymt hemifrån
[x] prenumererat på någon tidning

[x] varit rädd för spindlar
[ ] gillat apor
[x] plockat bär
[x] plockat jordgubbar
[x] gått vilse
[x ] sjungit i en mikrofon
[x] svalt ett tuggummi
[x] gråtit mig själv till sömns
[ ] gillat (The) Rasmus
[x] varit hos en läkare

[ ] varit underviktig
[x] använt bikini
[ ] druckit hyla-mjölk
[x] använt hängslen
[ ] andats in helium
[x] använt mascara
[x] inte vaknat av väckarklockan
[x] stigit på fel buss eller tåg
[x ] sett samma film två gånger efter varandra
[ ] varit på min favoritartists spelning

[x] hittat pengar på gatan
[ ] sagt mamma/pappa till någon annan av misstag
[x] läst bibeln (läste det ja va tvungen när jag konfimerades)
[x] haft något bra intresse
[x] vunnit i lotteri
[ ] blivit förföljd av en främling
[x] läst en roman
[x ] förlorat en nära vän
[x] använt minikjol
[x] känt mig ensam

[ ] stickat vantar
[x] sprungit allt vad jag orkat
[x] hittat på aprilskämt som någon trott på
[x ] ordnat en överraskningsfest
[ ] ätit pizza till frukost
[ ] varit i en ambulans
[x] varit i en polisbil
[x] haft ett husdjur
[ ] sjungit solo

[x] kört bil
[x] kört moped
[ x] somnat i skolan under en lektion
[ ] läst någon annans dagbok i smyg
[x ] varit på datorn över 5 timmar i sträck
[ ] målat en tavla
[x ] smakat på bläckfisk 
[x ] glömt en bra väns födelsedag
[ ] fuskat i ett prov
[x] blivit stucken av en geting

[ ] brutit nåt ben två ggr
[ ] gett pengar till en gatu-spelare
[ ] först hatat någon, men sedan börjat gilla den
[ ] tappat bort en biblioteksbok
[x] lärt mig första hjälpen
[x] spelat golf/minigolf
[ ] varit med om en trafikolycka
[x] beställt nånting jag inte har nytta av
[ ] rökt tobak
[ ] varit till Lappland
[x] varit med i tidningen
[ ] varit på bio utomlands
[x] gått på dagis
[x] använt reflex
[x] lekt med småbilar
[ ] ätit någonting inom senaste timmen
[ ] fått ett blåmärke inom senaste veckan
[ ] brutit något ben senaste året
[x] varit på sjukhus senaste året
[x] varit hos doktorn senaste året

ja liten kul grej hehe...

komenterer......

ja, du som är anonym och har kommenterat mitt inlägg. hur kan du säga att jag ske be om ursäkt till mitt ex när du inte ens vet hur han har varit mot mig???? jag kan vara snäll till en viss gräns, men den gränsen tar slut ibland!!! tänker inte tåla ur mycket som helst. så innan du utrycker dig som du har gjort ta reda på fakta!!!

Har fått så jädrans ont i ryggen, vet inte varför. kan knappt böja mig ner. AJ!  ska kastrera Elvis, för han skriker så på nätterna. kostar 720kr. Trodde jag kunde gräva ner Gayo vid blå stjärnan, men det var bara en minneslund där =( vet inte nu var jag ska gräva ner han.

magen växer som aldrig förr, det är riktigt kul. Ska ta kort denna månaden hos en fotograf, för jag har inte så många kort på magen. Min kompis åsa har tagit några när jag har varit där=)

fick ändra...

Var tyvär tvungen att ta bort lite rader för mitt ex blev ej glad av va jag hade skrivit. Idag har jag  tvättat och det är inte alls kul. =(

NU FÅR DET VARA NOG!!!!!

Är gravid i 6emånaden, har verkligen försökt pratat med mitt ex att han ska bli mer involverad. Han vill inte ens veta av sitt bar, förstår inte hur han tänker. Försökt med föräldragrupp, försäkringskassan, saker tills lillen kommer, namn ja allt utan resultatl. Så nu fick jag gå på informationen själv om föräldrapenning. De sa att man skulle skicka in i GOD tid för att få ersättning. Som sagt det är 10v kvar och han skiter i det om jag får tidigare eller inte. Då vill han bara ha de bästa dagarna och jag ska få skiten (180kr/dag) Är det shysst när jag ska betala allt? Mina komkpisar har varnat mig för honom, men som sagt kärleken är blind. Det är ju tur att jag ser det nu... kan inte förstå hur man inte kan älska sitt kött och blod. han ser detta barnet bara som en kostnat? Tur jag gick ifrån han. när vi pratar om kostnad så blir det 259200 kronor han ska betala. jag hade problem i förhållandet pga hans före detta och hans son.  Men som sagt, hade han varit snäll så hade jag varit det med. ska inte må dåligt för att han är som han är.

Så idag har jag hälsat på mina vänner, det var trevligt och träffa dem. Först var jag hos terje och marie en stund. sen åkte jag och hälsa på emilie och pär och till sist ulrik och åsa. Tog en liten drive idag. =) TACK mina vänner! 
Nu är jag hemma hos Elvis, han kom hem i onsdags =) blev så glad!!! har letat så mycket efter han, annonser, tidningar m.m 

Igår var jag ute med kmpisar på grand, det var kul ! dansa loss gjorde vi. Det är faktiskt gott och vara nykter =) men min kompis åsa är för gooo, jag skratta mycket igår. Vi prata om sex och det är ju en rätt hög volym och jag skrek knulla och en kille stanna till och såg hur glas som helst. Jag och åsa bara nicka på huvudet för vi försdod att han trodde vi fråga han. Vem tackar nej till två fina pinglor =) sen när vi skulle hem så träffa vi gubben som hade hänge efter oss och stod där med en dag. Åsa skriker fly medan du kan!!! jag teckna lite att det är nog  hans fru jag började skratta. tack för en trevlig kväll åsa


RSS 2.0