Aj Aj, min rumpa

Aj vad ont jag har i min rumpa. Hade ont efter spinningen igår och jag lovar att det känns inte bättre idag. Men jag har konstaterat att jag har en rumpa nu, för varje steg jag tar så gör det ont i min rumpa =) Det är nog första gången i min livshistoria att jag har ställt en klocka för att gå upp och träna! Killen tyckte inte jag skulle träna för att jag hade ont i kroppen, så jag tänkte först avboka det. Men sen ångra mig för jag var så inställt på den här discospinningen som var idag. Det var mycket bra och gammal musik, men jag var trött i min kropp. När instruktören sa att ta lite mer motstånd så höll jag på att dö, skulle vara glad att jag orkade trampa runt för fan! Men det syns ju inte på dem att de blir trötta! Det var en tjej som var där samtidigt som mig och hon skulle ta passen efter oxå! herregud säger jag bara, jag gick därifrån med ben som kändes som korthus. Men nu har jag köpt ett kort i allfall, så jag hoppas det blir bättre. Idag ska vi på 60års kalas hos Jesper mamma, sen ska jag nog ut och festa lite om jag får skjuts hem......Har kikat lite på julgardiner till storarummet, men jag vet inte om jag ska köpa dem eller inte.Jag tycker att det inte är ett måste att ha julgardiner där.


KONDIS?

Vart tog den söta lilla kondisen vägen, vart tog den söta lilla kondisen vägen, ingen som vet , ingen som vet. Nä inte jag heller faktiskt! Hade så bra kondis för några år sedan och nu håller jag på att dö på ett spinningpass! hmm? Var helt slut efter uppvärmningen bara, jag tänkte att jag hoppar av cyckjäveln och går hem =) men envis som jag var trampade jag vidare. Hade träningsvärk efter igår, vågar inte ens tänka på hur kroppen mår sen? Men imorgon ska jag upp tidigt för jag har bokat ett spinningpass kl: 11.00 imorgon. Undra om jag överlever? Men nu märker man hur bra kondis man har, så det är bara att köpa ett kort imorgon och träna 2-4 gånger i veckan. Hade en gubbe på 60år sprungit efter mig hade jag lagt mig ner efter 20m för jag hade inte orkat mer. (skrämmande)! Idag har jag varit "leldig". Varit hemma men inte tagit det lugnt, har sprungit runt som en bränd höna för att städa i ordning här. Men nu ser det lite bättre ut. Nu sitter jag på stolen och här ska jag sitta i 4 timmar till så jag inte ramlar ihop på golvet. Idag ska jag se på Idol, undra vem som åker idag? Daniel är grym alltså! Tror han tar hem alltihop.
Ha det så trevligt under helgen. kramizar

power dance gympa

Nu sitter jag framför datorn helt färdig! Har inte rört på mig på ett år förutom idag då..... Jag och Emelie fick prova på en vecka gratis innan vi köper kort, det tyckte jag lät bra så man kzn testa på lite saker. Vi skulle ha börjat förra veckan men hon blev sjuk, tyvär är hon fortfarande sjuk. Ja, jag kom dit ny som var  och undra vad detta var för skrämmande. Vi började med uppvärmning, sen var det massa rörelser med armar och ben och det värsta var att höfterna skulle i takt oxå!!!! Men jag kämpade på så gott det gick. Men detta var kul så det kan jag verkligen tänka mig att göra varje vecka, svettig och varm blev jag på köpet. Jag vet en som inte kan gå imorgon.....JAG! Har bokat upp spinning imorgon och på lördag. På lördag tog jag disco spinning vad det nu är? På söndag ska jag ha Aloe Vera party om det nu blir något för det är inte så många som kommer. Men vi får väll se...... Jag och gubben pratar om att fira nyår i Kiel, men vi har inte bestämt oss än. I och försig kostar det lite, men jag är inte ute och flänger så ofta. Har även frågat några om de vill hänga med. Blir blir det inget så är det fest i Svenljunga! I  tisdag kom Åsa och den goa Oliwer och hälsade på mig på jobbet. Det var kul att träffa dem en stund. Han hade blivit jättestor sen jag såg honom sist. Han var lik pappa =) Imorgon har jag kompat för att sova lite på morgonen, sen ska jag röja här så det blir fint tills helgen. Igår var jag och gick fackeltåget i Borås, jag manifesterade mot den nya regeringen! Jag hoppas verkligen inte de sitter kvar nästa mandat period.......

utmaningen

Jag glömde utmaningen som åsa gav mig och en rättelse av OLIWER. Förlåt åsa jag visste inte det.

7 sanningar av mig själv

1. Kan bli jävligt arg
2. Äter för mycket skitmat
3. Älskar godis och Cola
4. Fruktansvärt dålig i köket
5. latmask
6. gillar sex
7. Älskar min familj

Oj, så mycket negativt! Det är tur att det inte ska stå med i någon dejtingsida, för då hade jag inte fått ett enda napp......=)

trött som f.......

Nu i helgen fick jesper låna en grävmaskin. så när man var ledig nu i helgen så var man ute och frös häcken av sig i trädgården, det var inte alls kul! Man tvättade, sprang ut  och krattade, värmde kroppen osv. Jag hoppasd resultatet blir  bra till våren. På söndagen träffade jag min familj. Vi åt palt som vi gör en gång/år, det är som en liten tradition som vi har. Sen firade vi så klart våran pappa. Gjorde inte så mycket på måndagen och tisdagen förutom att packa till varberg. Har varit i varberg i två dagar nu på utveckingsdagar, vi låg på Freggatten vid hamnden. Alla fick var sin spa behandling och det var så underbart skönt. Sånt skulle man göra lite oftare, men jag tror hon sa att det kostar ca 600kr! Sen blev det så klart ett litet besök till systembolaget =) Hade det jättetrevligt på kvällen med alla arbetskamrater, men jag var inte riktigt i form. Var hur trött som helst redan vid 22.30. Delvis för att Gayo hade väkt mig 2-3 gånger på natten och att jag fick gå upp en timme tidigare än vanligt. En del gick hem vid den tiden och hade gärna följt med, men sen vill en arbetskamrat att jag skulle följa med så jag tänkte,  va fan, jag får sova sen. Somnade gott sen, men vaknade av att jag inte kände närheten av Jesper.  Vi har svårt att sova utan varandra för vi ligger alltid så vi känner varandra och gör vi inte det så kryper vi ihop. Vi har en stor dubbelsäng, men vi ligger bara på ena halvan =) Då är det inte så konstigt att man är helt färdig idag. Var så trött på morgonen, men som tur gick det över. På efm hade vi lite olika lekar, friskvård m.m. Jag är så nöjd med våran chef, hon är så bra. Sen jag kom hem nu har jag bara suttit vid tv och slappat. Ska snart går och lägga mig för jag orkar inte vara uppe så längre nu.


bakis

har inte varit inne på jättelänge, så det var dags att skriva lite grann. igår var jag på hotellet och blev full och odräglig =) Drack nog 6 groggar för mycket för det kändes verkligen idag när jag gick upp. Hela jag skakade när jag var ute med hunden så det var bara att gå och lägga oss igen. Men jag hade det kul igår =) Nu har jag och emelie bestämt oss att börja träna, det känns bra. Nu när man ska lägga ut pengar varje månad så måste man ha karaktär att gå och träna minst två gånger i veckan. Och det behöver verkligen jag.  veckan som har varit då. I tisdags var jag och hämtade på Åsa och hennes söta, goa, mjuka bäbis! Han var så snäll och söt. Skulle byta blöja men det gick väll så där, får nog träna lite mer......=) blev lite stort och snett.  Jag var där i några timmar och jag tyckte tiden gick så fort. Hon bjöd på lite lunch, pratade en massa och jag höll oliver så mycket jag kunde. Man får ju passa på! Han hade fått så fina kläder. Sen åkte jag ner till stan för jag skulle skjuta min arbetskamrat. Jag hade laddat för detta i en hel vecka! Jag gjorde nog han lite skraj=) Men det är ju hur kul som helst att spela laserdome, vi gjorde det 1a gången i våras. Det var 7t arbetskamrater som gjorde detta. Jag sköt Aziz flera gånger men han sköt nog min 1000gånger fler för han var ju för fan överallt! Grr. Men hämden blev ljuv i andra omgången för då fick han igen. =) Men blir hur svettig som helst när man springer runt där som en skållad råtta! Efteråt var det några som gick och fika och det var väldigt trevligt. Längtar redan till nästa gång. På onsdagen hade vi AO träff och jag skulle var med och stå där framma, jag hatar att stå där framme! Jag hankade väll fram orden och överlevde denna pina =( Kom hem sent på onsdagen för att jag hade ett möte, usch. Jag var slut hela veckan, förstår inte varför, jag orkade inte göra någonting. Satt bara framför datorn och spelad slim, det är kul. Funderar på att sätta mig i soffan och bara titta på en film, har ont i huvudet. Jag förstår inte varför? I fredags jobbade jag på tullen och då var Aziz där, det var kul för han gör så att det är roligt att jobba där! Vi delade på en pizza, det är en standard när vi jobbar ihop =) han jhjälpte även en tjej och byta däck på rasten för hennes domkkraft hade gått sönder. Han fick After Eight för besväret sen. Det var snällt av honom. Nä, nu orkar jag inte mer.
ha det bra!


RSS 2.0