Ta fram din mobil

Ta fram din mobil, gå in på kontaktlista

Har du kysst nummer 7?
Nej, verkligen inte. Det är en arbetskamrat

Brukar du hänga med nummer 19?
ja, det är före detta granne.

Gillar du nummer 26?
Ja det gör jag för det är min lille bror.

Är nummer 15 din bästis?
inte bästis precis, men vi umgås

Är nr 11 en sötnos?
nä, men stor snopp!

Älskar du nr 10?
Nä, det är barnmorskemottagningen, suck!

Är nr 20 bra?
nja, har varit bra vänner, men inte längre.

Har du träffat nr 9 i veckan?
nä, det dröjer länge innan jag träffar den.

Har nr 16 gått i samma klass som du?
nope

Vet du om nr 31 har ett förhållande?
nej, är ingen person utan en kod.....

redig jag är

Tycker jag är så redig och skriver här varje dag! Det är inte många som gör det. hihi Skämt och sidå så får mina kompisar påminna mig rätt så ofta.... så nu ska jag skriva några rader.  har varit seg denna veckan, men när jag väl fick tummen ur att träna så var det stängt pga att personalen var på utbildning. Det är stängt hela veckan så jag får gå dit nästa vecka. Nästa torsdag ska jag klippa mig och färga håret, det var på tiden! Jag har långt, sletet hår så det ska bli helt underbart. En kompis till mig hade klippt sig kort, det var skitsnyggt! Hon har haft långt hår rätt länge.  ska klippa mig kort men jag vet inte hur än. får ta lite förslag från frissan =) idag har jag pratat med jonny, det är en gammal vän till mig. jag höll han vaken för han var så trött, han är lastbil schaffis så då är det bäst att han håller sig på vägen. Det är skönt att det är fredag i morgon för då kan man sova lite längre till helgen sen. jag funderar på om jag ska åka till ullared på lördag och köpa lite nya kläder.

Nu i helgen var jag på fest hos åsa och ulrik. Först åt vi lite grillat som dom hade fixat, det var så gott. synd bara att jag hade slängt i mig korv innan.....jesper och anders skulle ut till brasseriet. Det var ett till par som var väldigt trevliga (kommer ej ihåg vad de heter) jag skrattade så hela kvällen att jag hade ont i mina kinder, det var sååååå roligt att träffa dem för att det var ett tag sen.  tack för en trevlik kväll föresten. Fick ju träffa den sötaste på hela festen och det var ju så klart Oliwer. Vilken härlig kille han är, sån skulle jag oxå vilja ha när det är min tur sen, =)
Jag fick skjuts utav en komis som kom och hämtade mig, sen åkte vi in till stan och hämtade fyllbuttarna.  det var skönt att komma till sängen sen. på söndagen var jag seg hela dagen, skulle ut och sola men det var alldeles för varmt, så jag gick in igen.....
just nu ligger min lilla liggist i knät, han kan vara så go men oxå väldigt jobbig.....
på lördag ska jag på cykelfest, det ska bli kul. Det är fullt ös där, vi äter, dricker och dansar. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer förutom att jag längar till min semester.



RSS 2.0