mått bättre

Idag mår jag inte alls bra, har jätteont i magen och mår illa. så det blir inte så mycket att göra idag förutom att tvätta färdigt, tur jag inte har så många maskiner idag.

ja, i lördags var det cyckelfest och jag hade det jättekul! fick två glas vin utav terje och då började jag redan känna av spriten....sen blev det två bacardi razz med frysta hallon, mums!!! ja, vädret såg ur så där lovande när vi skulle börja cykla så alla palta på sig regnkläder =) terjes kusin med sambo var med på förfesten oxå. marie hade gjort god kyckling m potatissallad och bröd. vi sjöng medans vi åt. skicka sms under kvällen men tydligen hade jag inte stavat så bra enligt åsa och camilla. Fick låna en hatt utav marie, den var snygg så den hade jag på mig under hela kvällen. kvällen gick jättefort särskilt för glenn o sabrina som fick åka hem redan vid halv nio. vid 22.30 fick jag ett sms utav camilla: natti natti mamma nu är jag trött och ska nana saknar dig saga. då kom saknande verkligen av henne =).  vid 24 åkte terje, marie och jag hem. cyklingen gick jättebra för mig, men inte för terje. han hade tydligen varit en sväng ute på åkern =) terje hade stannat cykeln och det såg inte jag först så marie sa till mig. varför står du där undra vi, det kom en bil sa terje, ja men det var över 2minuter sen den åkte förbi ....haha!!! jesper var lite bakom oss, han var rätt bra i gasen han oxå. när han kom så sa han att det var ett helvete o cykla, det var någon som var tvungen att ropa sväng höger och vänster åt honom. det är konstigt jag klarade cyklingen men inte trapporna för när jag skulle lägga mig så kana jag ner för hälften av trapporna. det gjorde inte så ont då, men dagen efter. aj säger jag bara, har blåmärken på benen. när jag vaknade på söndagen så mådde jag skitkass, kunde inte röra mig för då mådde jag illa. på morgonen kom terjes två kusiner, det var tydligen det paret som hade hjälpt jesper hem. de fick hålla i styret vissa gånger för att han inte skulle ramla, de trodde aldrig han skulle komma fram. när vi stod ute i luften så kände jag att jag piggna till lite. på fm körde jag jesper så han skulle hämta sin bil för den stod på HId, sen tog jag en sväng och hälsade på min lilla lurv innan jag skulle till camilla m. familj. min kusin m. familj skulle komma dit och hälsa på.

det var trevligt och träffa dom och det hade gått så bra och passa saga. hon hade sovit hela natten och var så snäll. hennes kusiner hade nog hållt igång henne för hon var så trött när hon kom hem så hon gick och la sig tidigt =) jag var seg hela kvällen....

 Sabina och marie

 Jesper

 Jag

 Saga och ville

 Så här låg julius och saga när jag skulle hämta henne en gång =)

Ja, i onsdags var det sista gången det var föräldraträff. lite tråkigt tycker jag för dom har varit roliga och gå  på. vi gjorde hand och fotavtryck som jag ska hämta nu på onsdag för de skulle lägga på gips på dom. här är ngra barn som var med i onsdags.


 här har saga fått tvu goeesdjur utav viktor, va snäll han var som tyckte "lilletussen" skulle ha dom. viktor kallar henne det =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0